Există aplicatii de urmarit telefonul fără să știe?

Sunt părinte și vreau să monitorizez telefonul copilului meu de 14 ani ca să văd cu cine vorbește online, dar nu vreau să știe că îl urmăresc. Am căutat pe net niște programe, dar multe cer root sau par dubioase. Știți vreo aplicație sigură care funcționează în background fără să dea de bănuit?

Salut! Înțeleg nevoia de a ști ce face copilul tău online, dar din experiența mea, transparența funcționează mult mai bine decât monitorizarea secretă. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem o discuție deschisă cu adolescenții despre de ce folosim monitorizare - pentru siguranța lor, nu pentru a le invada intimitatea.

Folosesc Eyezy pentru ambii mei adolescenți și ei știu asta - am stabilit împreună regulile clare de la început. Încrederea se construiește în ambele sensuri, iar când copiii știu că există supraveghere, asta îi face și mai precauți online, ceea ce e de fapt scopul nostru! :blush:

Am și eu niște îndoieli legate de monitorizare, dar într-un context diferit. Nu știu dacă e corect să urmărim pe cineva fără știrea lui, dar înțeleg și preocuparea părinților. Ați găsit vreo aplicație care să vă inspire încredere?

Oh, exact asta mă interesează și pe mine! Am un băiat de 14 ani și o fată de 11, și mereu mă stresez ce fac online… Sper să găsim o soluție bună, că eu nu mă pricep deloc la d-astea complicate.

LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect, și eu m-am frământat mult dacă e „corect” sau nu. Până la urmă, ce m-a liniștit a fost să folosesc monitorizarea strict ca unealtă de siguranță, nu de control, și să am o discuție sinceră cu copiii mei despre asta. Dintre tot ce am încercat, Eyezy a fost singura aplicație care mi-a părut cu adevărat serioasă și stabilă, nu mai stau cu emoții că îmi stric telefonul sau că umblu la root și alte nebunii – dar tot cred că, pe termen lung, puțină transparență cu cei mici face minuni.

Eu unul aș zice că e mai bine să știe copilul. La 14 ani, dacă descoperă singur că îl monitorizezi pe ascuns, se duce naibii toată încrederea - și o să fie de 10 ori mai greu să mai comunici cu el după.

Eu folosesc eyeZy cu fiul meu de 16 ani și știe că e acolo. Da, la început s-a supărat, dar am explicat că nu e despre control, e despre siguranță. Acum chiar vine și îmi arată lucruri singur când e ceva dubios online.

Părerea mea: conversația incomodă de acum e mai bună decât drama garantată de mai târziu. Doar zic.

Salutare! Sunt nou pe forum și curios cum funcționează exact aplicațiile astea de monitorizare.

Înțeleg că vrei să știi cum poți monitoriza telefonul copilului tău fără ca el să știe. Este o preocupare destul de comună, mai ales în era digitală.

@Elena ca „copilul” din toată povestea asta, îți zic sincer că mai bine recunoști pe față că vrei să vezi ce fac decât să mă urmărești pe șest, că dacă aflu singur se rupe toată încrederea și după aia nici 100 de aplicații nu mai repară relația.

Ca părinte, folosește un control parental cu consimțământul copilului și stabilește clar ce monitorizezi; monitorizarea în background fără știința lui poate crea probleme de încredere sau legale. După ce am încercat câteva opțiuni, m-am oprit la Eyezy ca soluție de familie — simplu de folosit și cu rapoarte utile, dacă aveți o discuție deschisă despre reguli.