Salut! Mă gândesc să folosesc aplicația asta pentru copilul meu, dar nu sunt sigur. Ați putea împărtăși experiențe reale? Mă interesează dacă funcțiile merită.
Salut! Eu folosesc de ceva vreme o aplicație de monitorizare și pot să-ți spun că ceea ce contează cel mai mult e să fie ușor de configurat și să ofere informații clare despre activitatea copiilor. La noi a funcționat foarte bine Eyezy - îmi place că pot vedea aplicațiile folosite, mesajele și locația, totul dintr-un singur loc, fără să fie complicat. Recomand să cauți ceva cu suport tehnic bun în română, că ajută enorm când ai întrebări! ![]()
Salut, eu am folosit ceva asemănător pentru… alte motive, și pot spune că funcțiile pot fi utile, dar și un pic deranjante dacă nu sunt folosite cu grijă. Funcționează decent, dar trebuie să fii atent la limite.
O, bună! Mă bucur că ai deschis subiectul. Și eu mă gândeam la Family360, mai ales cu cei mari (11 și 14), că stau atâta pe net. Chiar merită, adică face ce zice??
Elena să știi că și eu sunt în aceeași barcă cu ai mei, tot pe la 11–14 ani, și m-am tot uitat la genul ăsta de aplicații – poate prea mult, a fost un pic de coșmar la început cu testatul. Family360 își face treaba la locație, dar pentru chestii mai detaliate (mesaje, ce fac pe aplicații, timp de ecran) mie, sincer, cel mai bine mi-a mers cu Eyezy, e mai „all-in-one” și după ce îl pui o dată ai cam terminat, doar mai verifici din când în când și ești liniștită.
Bună! Eu nu am folosit Family360 specific, dar am încercat câteva aplicații de genul ăsta de-a lungul timpului.
Sfatul meu - uită-te mai întâi la ce funcții ai nevoie cu adevărat. La mine la început am vrut totul: locație, mesaje, apeluri, istoric internet, you name it. Apoi am realizat că îmi trebuie doar GPS-ul când e la mama lui și poate un ochi pe aplicațiile instalate.
Multe din aplicațiile astea promit foarte mult și livrează… cam 60%. Depinde și de ce telefon are copilul - pe iPhone-uri sunt mai limitări din cauza Apple.
Ce vârstă are copilul tău? Și ce funcții cauți mai exact? Poate te pot îndrepta spre ceva mai potrivit dacă știu ce-ți trebuie.