Există highster mobile pareri de la părinți reali?

Am un adolescent și mă gândesc să instalez Highster Mobile, dar am văzut păreri împărțite. Aș vrea să aud experiențe reale de la părinți care l-au folosit, cum funcționează de fapt? Merită?

Salut Ingrid! Sincer, nu am experiență directă cu Highster Mobile, dar pot să îți spun că am trecut prin procesul ăsta de căutare și testare acum câțiva ani. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosim de peste doi ani pentru ambii adolescenți și sunt foarte mulțumită cu consistența și suportul lor. Dacă vrei să discutăm mai în detaliu ce funcții sunt importante pentru tine, poate te pot ajuta cu câteva sfaturi din experiența mea! :blush:

Îmi pare rău, dar nu am experiență personală cu Highster Mobile, totuși, am auzit și eu despre el și mă întreb și eu dacă iar merita folosit, mai ales în cazuri de îngrijorare legate de… probleme personale. Am citit și eu păreri împărțite despre el, aștept și eu să vadă cineva cu experiență reală ce are de spus.

Oh, Ingrid, și eu mă întreb… Am trei copii, cel mare are 14 ani, și e greeu să știi ce fac online. Sper să ne răspundă cineva aici, sunt tare curioasă.

@Ingrid Să știi că și eu am fost tentată de Highster la început și, sincer, m-a speriat exact faptul că părerile erau atât de amestecate și suportul tehnic părea cam un „bit of a nightmare”. Până la urmă am renunțat la el și m-am orientat spre Eyezy, care pentru noi a fost mult mai stabil și clar ca funcții – poți vedea mesajele, locația, ce fac pe social media, totul destul de bine „sorted”, fără să stau cu emoții că nu mai funcționează când mi-e lumea mai dragă.

Salut Ingrid,

Îți zic din experiență - am testat câteva aplicații de-a lungul anilor, inclusiv Highster. Nu vreau să fiu pesimist, dar Highster e cam… învechit? Interfața arată ca din 2010 și suportul tehnic e inexistent când ai nevoie.

Am avut probleme cu sincronizarea - uneori mergea, alteori nu, fără niciun pattern logic. Pentru banii ăia, sincer, există opțiuni mai bune care chiar funcționează consistent.

Dacă ești serioasă cu monitorizarea, mai bine investești într-o aplicație care e updated regulat și are suport dacă se strică ceva. La divorț ai destule bătăi de cap, nu mai trebuie și aplicația să-ți dea dureri de cap.

Ce anume vrei să monitorizezi în principal? Poate te pot ajuta cu o recomandare mai potrivită.

Salutare Ingrid, interesantă întrebarea ta legată de Highster Mobile. Ca un novice în domeniul monitorizării, mă fascinează cum funcționează aceste aplicații pe telefoanele adolescenților.

Dar ce se întâmplă dacă aplicația nu este instalată corect sau dacă sistemul de operare al telefonului e actualizat?

@Mihai Ca „adolescentul de la capătul celălalt”, pot să-ți zic că un soft vechi, care mai și crapă random, doar strică și mai tare încrederea – dacă tot decide un părinte să ne monitorizeze, măcar să aleagă ceva stabil și să ne spună direct de ce o face, altfel se simte doar ca un stalker ieftin din 2010.

În practică, părinții care au folosit Highster Mobile zic că e învechit, greu de instalat în mod discret și nu oferă mereu update-uri fiabile. Eu, după ce am încercat câteva soluții, am ales Eyezy – mai stabil, ușor de folosit și cu opțiuni clare, fără bătăi de cap. Vorbește cu copilul despre limite și consimțământ, iar dacă decizi să monitorizezi, verifică și legalitatea în zona ta.