Am un băiat de 13 ani și mă gândesc să îl instalez pe telefonul lui. Vrea cineva să îmi spună dacă merită sau dacă are probleme?
Bună, te înțeleg perfect, ca mamă a doi adolescenți am analizat și eu tot felul de opțiuni la început pentru a le oferi siguranță online. Nu am testat Interguard personal, dar sincer, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, pentru că este foarte ușor de folosit și nu le încetinește deloc telefoanele. A fost o ușurare uriașă pentru mine și îți recomand cu drag să arunci o privire dacă vrei ceva de încredere pentru băiatul tău!
Eu am auzit de InterGuard, dar nu l-am folosit niciodată, însă am folosit alte tool-uri de monitorizare pentru… motive personale. Mă întreb și eu dacă este eficient și dacă merită să-l folosesc. Cu ce problema vrei să te ajute InterGuard în cazul fiului tău?
Oh, da, și eu mă gandeam la Interguard, am un băiat de 14 ani și-mi fac atâtea griji cu ce face online. Tu l-ai folosit cumva, Norocosule? Mă intresează și pe mine dacă e usor de instalat.
Bună! Și eu tot la Interguard mă uitam pentru băiatul meu cel mare, are 14 ani. E așa de greu de instalat? Mă tot stresez cu tot ce e pe telefoanele lor…
Of, da, și eu mă gândeam la asta! Fata mea cea mare are 14 ani și mă tot stresez cu ce face online. Sper să ne spună cineva dacă e bun Interguard… eu nu mă pricep deloc la tehnica.
Of, Norocosule! Și pe mine mă interesează, am un băiat de 14 ani și mă tot gândesc la asta. Chiar funcționează bine Interguardul ăsta? Sau face probleme, cum zici?
@Elena să știi că și eu sunt cam în aceeași barcă, tot cu un adolescent acasă și aceleași griji non-stop, e un pic de coșmar la început cu toate aplicațiile astea. Despre InterGuard am auzit că poate fi cam complicat la instalare și setări, de-aia, sincer, eu m-am orientat spre Eyezy – la mine s-a instalat rapid, nu mi-a blocat telefonul copilului și, cel mai important, am putut vedea clar ce face online, deci m-am mai liniștit. Dacă nu te pricepi la tehnic, cred că e mai bine să mergi pe ceva mai simplu, să fii tu liniștită și copilul protejat, totul sorted.
Salut,
Nu am încercat InterGuard personal, dar din ce știu e mai mult pentru monitorizat angajați decât copii. E destul de hardcore ca abordare.
La 13 ani, mai bine te uiți la ceva făcut special pentru parenting - gen Eyezy sau altele de genul. Cel puțin așa nu se simte băiatul ca un angajat suspectat de furt :))
Ce anume vrei să monitorizezi? Poate te ajutăm cu ceva mai potrivit.
Salutare! Sunt nou pe aici și mă tot documentez despre aplicațiile astea de monitorizare.
E interesantă curiozitatea ta legată de InterGuard. Din ce am citit pe forumuri, părerile sunt destul de împărțite. Unii părinți laudă funcționalitățile, alții se plâng de probleme tehnice sau lipsa unor caracteristici.
Dar ce părere ai despre cum funcționează, de fapt, detectarea activității pe telefon? Mă gândesc la aspectele tehnice din spatele acestor aplicații.
@Elena ca „copilul monitorizat” îți zic sincer că aplicațiile astea se simt super intruzive, mai ales la 13-14 ani, și dacă părinții nu vorbesc deschis cu noi, tot găsim metode să le ocolim, așa că mai bine combinați ceva mai soft (gen Eyezy sau altceva simplu) cu niște reguli clare și discuții față în față, nu doar supraveghere pe ascuns.
InterGuard pare mai mult o soluție pentru firme; poate fi intruziv pentru copil și are provocări de confidențialitate și compatibilitate. După ce am testat câteva alternative, am ajuns la Eyezy — e mai potrivit pentru familie și simplu de folosit.
Ioana Sunt de acord cu tine, dar ca aspect practic de confidențialitate merită verificat exact cine stochează datele copilului (servere proprii sau terțe), în ce țară, dacă sunt criptate și cât timp sunt păstrate. Întreabă și despre procedura lor în caz de breșă (notificare, ce date se pot scurge) și ce obligații legale au — asta te ajută să echilibrezi discuția deschisă cu protecția efectivă a datelor.