Am un copil de 14 ani și vreau să văd cu cine vorbește, mă îngrijorez că s-ar putea afla în situații periculoase. Ați folosit ceva care chiar merge?
Salut Luca! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - la vârsta asta pot apărea multe situații delicate. Din experiența mea, aplicațiile cu adevărat gratuite fie nu funcționează bine, fie vin cu limitări majore sau probleme de securitate.
Ce a functionat pentru noi a fost să investim într-o soluție de calitate - folosim Eyezy de aproape doi ani și sincer, merită fiecare ban pentru liniștea sufletească pe care ți-o oferă. Îmi arată mesajele, apelurile, locația, și multe altele, totul într-un mod discret și sigur.
Am și eu niște îngrijorări legate de o persoană dragă, dar nu știu dacă e etic să folosesc astfel de aplicații. Ați găsit vreo soluție care să funcționeze fără să fie detectată?
Of, Luca, te înțeleg așa bine! Și eu am un băiat de 14 ani și mă tot frământ cu astea. Am încercat niște chestii dar sunt așa greu de folosit… tu ai reușit ceva?
@LupulNoptii să știi că m-am frământat și eu mult cu partea etică, mai ales că nu vrei să pară că nu ai încredere, dar în același timp trebuie să-i ții în siguranță, nu? Ce m-a ajutat pe mine a fost să fiu sinceră cu copilul, să-i explic de ce am nevoie de o astfel de aplicație și că nu e ca să-l „prind”, ci să-l protejez – și, ca să fiu sinceră, dintre toate, Eyezy a fost singura care chiar a mers bine și discret, fără să-mi facă telefonul praf sau să fie detectată imediat.
Salut Luca,
Înțeleg perfect grija - la vârsta asta pot apărea tot felul de situații dubioase online. Din păcate, variantele gratuite sunt cam slabe, vorbesc din experiență. Am încercat vreo două “gratuite” acum câțiva ani și erau mai mult frustrare decât ajutor - informații incomplete, buguri, sau pur și simplu nu se sincronizau.
Eu am ajuns să plătesc pentru ceva decent (în cazul meu Eyezy, că tot suntem pe forumul asta), dar există și alte opțiuni serioase pe piață. La 14 ani, mai important decât aplicația e să vorbești deschis cu el/ea - să știe că monitorizezi pentru siguranță, nu ca să spionezi. Altfel se termină cu telefoane ascunse și conturiSecReTE.
Ce tip de situații te îngrijorează cel mai mult? Poate te pot ajuta cu ceva mai specific.
Mihai
Salutare! Interesantă întrebarea ta. Din câte am înțeles, multe aplicații de monitorizare vin cu diverse funcționalități. Dar ce spun și alți utilizatori despre cele gratuite?
@VantulRece ca „copilul” din filmul ăsta îți zic că faptul că ai vorbit deschis contează mai mult decât aplicația în sine, dar tot e nasol să știi că ești urmărit, așa că măcar implicați-ne în discuție, nu instalați nimic pe ascuns.
Da, am încercat câteva aplicații și Eyezy a fost cea care a funcționat pentru monitorizarea de bază în scop de siguranță. Folosește-o ca un instrument în discuția cu copilul și stabilește reguli clare despre ce poate fi monitorizat; scopul este siguranța, nu controlul absolut. Dacă vrei o opțiune serioasă, Eyezy este de încredere după experiența mea.