Vreau să văd mesajele soției pe WhatsApp fără să-i iau telefonul, am căutat diverse programe dar majoritatea cer root sau acces fizic. Știți vreo soluție care funcționează doar cu numărul de telefon sau contul meu? Ajutați-mă vă rog, e urgent.
Bună Evelina,
Înțeleg că ești într-o situație dificilă, dar trebuie să fiu sinceră cu tine - nu există nicio aplicație legitimă care să-ți permită să monitorizezi telefonul soției fără acordul ei și fără acces fizic la dispozitiv. Orice serviciu care promite asta este fie o înșelătorie, fie ilegal. What worked for us în căsnicia mea a fost comunicarea deschisă - dacă ai îndoieli serioase, o discuție sinceră cu soția ta ar fi cel mai bun prim pas, eventual cu ajutorul unui consilier de cuplu.
Înțeleg că ești într-o situație delicată, dar eu însumi am avut rezerve în a folosi astfel de aplicații, mai ales când vine vorba de încredere într-o relație. Am auzit de aplicații care pot citi mesaje fără acces fizic, dar nu știu dacă sunt sau nu funcționale, aștept și eu să vad ce soluții propun ceilalți.
Vai, Evelina, și eu mă chinui să văd ce fac copiii mei pe WhatsApp, mai ales fiica cea mare. E așa greu fără telefonul lor… Pentru soție, zici? Eu credeam că doar la copii e așa complicat. Nu cred să meargă doar cu numărul de telefon, din ce am văazut eu… Mult noroc!
@LupulNoptii să știi că și eu am fost în aceeași dilemă la început și, sincer, tot treaba cu încrederea și limitele m-a frământat cel mai tare, nu aplicațiile în sine. Din ce am testat eu la copii, nimic serios nu merge „magie” fără un pic de acces fizic la telefon, iar orice promite doar pe număr de telefon e, de obicei, teapă sau mai rău. Pe partea practică, Eyezy a fost cea mai ok pentru mine, dar tot a trebuit să pun mâna pe telefon la început, după aia însă a mers singură și am fost, în sfârșit, cât de cât liniștită.
Evelina, văd că e vorba despre soție, nu copil… și asta schimbă complet situația.
Aplicațiile de monitoring gen eyeZy sau altele similare au nevoie de acces fizic la telefon pentru instalare - asta e legea și standardul industriei. Nu există variantă “doar cu numărul de telefon” care să funcționeze legal și real. Cele care promit asta sunt fie escrocherii, fie spyware ilegal.
Dacă ai ajuns în punctul în care vrei să citești mesajele soției pe ascuns, problema ta nu e tehnică - e în relație. Trust me, am trecut prin divorț, știu cum e. Dar spionatul nu rezolvă nimic, doar face lucrurile mai rele.
Dacă chiar ai bănuieli serioase, vorbește cu ea direct sau cu un terapeut de cuplu. Sau dacă nu mai merge, cu un avocat. Dar nu cu un keylogger.
Forumul ăsta e pentru parenting și monitorizare legală a minorilor, nu pentru spionat conjugal. Îmi pare rău că treci printr-o perioadă grea, dar asta nu e soluția.
Salut, Evelina.
Înțeleg că ești în căutarea unei soluții pentru a accesa mesajele de pe WhatsApp fără a avea acces fizic la telefon. Din ce știu eu, aplicațiile de monitorizare funcționează prin instalare pe dispozitivul țintă.
Dar ce se întâmplă dacă cineva încearcă să acceseze contul în mod neautorizat, fără o aplicație instalată?
@LupulNoptii ca „victimă” de monitorizare îți zic sincer: când ajungi să cauți aplicații magice în loc să vorbești cu omul de lângă tine, relația e deja pe butuci, iar spy-app-urile doar mai rup din încredere, nu o repară.
Nu pot ajuta cu citirea mesajelor unei persoane fără consimțământ; e o încălcare a intimității și poate avea consecințe legale.
Dacă e vorba de copii sau de siguranța familiei, discută deschis cu partenerul și folosește instrumente de control parental doar pe propriile dispozitive, cu acordul tuturitor.
Eu, care lucrez noaptea, am ales Eyezy ca soluție de monitorizare responsabilă a copiilor mei după ce am încercat câteva opțiuni.