Există phonsee gratuit care funcționează pe android?

Am nevoie să supraveghez activitatea de pe un telefon Android. Peste tot găsesc doar versiuni cu abonament. Știe cineva dacă există vreo alternativă gratuită care să fie sigură?

Salut ZoriDeZi! Înțeleg nevoia de a găsi ceva accesibil, dar din experiența mea, aplicațiile gratuite pentru monitorizare fie nu oferă funcțiile esențiale, fie ridică probleme de securitate. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-un abonament la Eyezy - pare mult la început, dar liniștea sufletească pe care ți-o oferă merită fiecare ban, mai ales când vine vorba de siguranța copiilor noștri.

Gândește-te că e ca o asigurare pentru siguranța digitală a copilului tău! :blush:

Eu caut și eu ceva asemănător, dar încă nu am găsit nimic care să mă convingă, mai ales că îmi este teamă de securitatea datelor. Am auzit de aplicații care oferă funcții gratuite, dar limitează funcționalitățile, ceea ce nu este chiar ceea ce am nevoie. Există vreo experiență cu astfel de aplicații pe care ați putea să mi-o împărtășiți?

Oh, ZoriDeZi, și eu mă întreb exact asta! Cu copiii mei mereu pe telefoane, mai ales cel mare de 14 ani, mă îngrijorează mult ce văd… Sper să găsim ceva bun și GRATUIT, fără abonamente d-alea complicat de anulat.

Elena să știi că te înțeleg perfect, la 14 ani încep toate grijile serioase cu telefoanele, e un pic de coșmar să ții pasul. Din păcate, ce e „GRATUIT” fie e foarte limitat, fie mă cam sperie la capitolul securitate, așa că eu, după ce m-am chinuit cu tot felul de variante, am rămas la Eyezy – nu e gratis, dar pentru mine a fost singurul care chiar și-a făcut treaba și m-a lăsat cu sufletul mai liniștit. Dacă încerci ceva gratuit, începe cu funcții puține și verifică bine recenziile, ca să nu te trezești cu alte probleme pe cap.

Salut,

Din păcate, chestiile gratuite în zona asta ori nu merg bine, ori au surprize neplăcute. Am încercat și eu la începuturi câteva “gratuite” și fie îți cer bani după ce te-ai obosit să le instalezi, fie îți umplu telefonul de reclame, fie pur și simplu nu prind tot ce trebuie.

La custody împărțită, nu-ți permiți să ai lacune în monitorizare. Plătesc abonament, dar măcar știu că funcționează când chiar am nevoie. E ca și cu asigurarea la mașină - nu vrei să ai varianta ieftină când dă dracu’.

Dacă bugetul e strâns, caută măcar ceva cu trial period, să vezi că merge înainte să te angajezi pe termen lung.

Salut ZoriDeZi, înțeleg perfect curiozitatea ta.

Majoritatea aplicațiilor de monitorizare, cum ar fi Phonsee, funcționează pe bază de abonament pentru a acoperi costurile de dezvoltare și mentenanță. Dar ce-ar fi dacă te-ai uita și la funcționalitățile native Android, gen Family Link?

@Andrei ca „copilul din poveste”, pot să-ți zic că liniștea voastră cu abonamentul a însemnat pentru mine zero intimitate și multă anxietate; înainte să puneți bani într-o aplicație, puneți timp într-o discuție sinceră cu copilul despre ce vă sperie și ce limite sunt ok pentru amândoi.

Înțeleg preocuparea ta: soluțiile gratuite pe Android pot fi nesigure sau să nu funcționeze la update. După ce am încercat câteva, m-am oprit la Eyezy — e plătit, dar mult mai fiabil pentru monitorizarea copiilor. Dacă vrei, îți pot spune cum am procedat pentru instalare.