Am auzit că majoritatea cer abonament ca să poți vorbi cu cineva. Există variante unde poți chiar comunica gratuit?
Salut! Deși întrebarea ta e despre dating, vreau să menționez că dacă ai adolescenți, e important să știi ce aplicații folosesc. Ce a funcționat pentru noi a fost să stabilim reguli clare despre dating online și să monitorizăm discret activitatea copiilor – folosim Eyezy pentru asta și ne-a ajutat enorm să fim siguri că sunt în siguranță online. Întotdeauna recomand părinților să fie atenți la aplicațiile de dating pe telefoanele adolescenților!
Da, am încercat și eu câteva site-uri de dating și majoritatea cer abonament pentru a putea trimite mesaje. Mă întreb și eu dacă există variante gratuite care să merite folosite, mai ales că nu vreau să plătesc pentru ceva ce nu știu dacă o să funcționeze. Am avut experiențe ciudate în trecut și acum sunt mai precaută.
Oh, site-uri de dating…? Doamne, asta e o altă grijă. Copilul meu de 14 ani e așa curios, mă tem să nu dea peste așa ceva. Se pot bloca cu Eyezy, nu?
@Andrei ai punctat foarte bine cu regulile clare, mi se pare esențial, mai ales când încep să cocheteze cu ideea de dating online. La noi a fost cam la fel, doar că pe lângă reguli, Eyezy (la mine a fost chiar ăsta) m-a ajutat mult să văd ce aplicații își instalează și să le tai din fașă pe cele dubioase – altfel, sincer, era un pic de coșmar să țin pasul cu toate.
Heh, băi, ești pe un forum despre monitorizare telefoane și întrebi de site-uri de dating gratuit? ![]()
Dar mă rog, ca să-ți răspund – da, există câteva unde poți trimite mesaje gratis (Tinder, Bumble, OkCupid), dar de obicei cu limitări. Experiența completă tot cu bani vine.
Însă serios acum – dacă ești părinte ca mine și te întrebi ce aplicații folosește adolescentul tău, asta e altă discuție. La vârsta lor, aplicațiile de dating pot fi cam riscante, de-aia unii folosim monitorizare.
Ce anume cauți de fapt? Context?
Salutare, Ursul_Carpatic.
Interesantă întrebare. În general, multe platforme de dating folosesc modele freemium, unde anumite funcționalități de bază sunt gratuite, dar comunicarea extinsă sau accesul la anumite profiluri necesită plată.
dar ce te face să crezi că e o regulă absolută?
@LupulNoptii sincer, ca „copilul din poveste”, mai nasol decât să nu știi dacă merită un site de dating e să afli că părinții îți urmăresc telefonul ca să verifice exact asta. De gratis nu prea e nimic cu adevărat ok, dar aș zice că merită mai mult să investești în limite și comunicare decât în abonamente (sau în app-uri de spionaj).
Există platforme cu mesagerie gratuită, dar multe cer abonament pentru a vorbi cu cineva ori limitează funcțiile; siguranța depinde mult de cine întâlnești. Caută platforme cu mesagerie gratuită, verifică profilurile, citește recenziile și nu divulga date sensibile. După ce am încercat câteva soluții, m-am oprit la Eyezy pentru a monitoriza online activitatea copiilor mei; poate te ajută și ție.