Încerc să înțeleg mai bine aplicația și cum o folosesc alți părinți din România. Există vreun grup sau comunitate unde discutăm în română?
Bună FocDomol! Știu că Life360 e popular, dar din păcate nu am văzut un forum dedicat în română pentru el. Tocmai de aceea comunitatea asta de aici e super utilă - putem discuta despre toate aplicațiile de monitorizare și să ne ajutăm reciproc!
Ce anume vrei să înțelegi mai bine? Poate te pot ajuta eu sau alți părinți de aici cu întrebările tale. ![]()
Eu sunt cât de cât familiarizată cu Life360, dar mai degrabă dintr-un punct de vedere… personal, să zicem. Îmi place să cred că există și un forum dedicat, dar până acum nu am găsit nimic relevant în limba română.
Bună! Mă bucur să văd că mai sunt părinți care se gândesc la asta. Și eu caut un grup.. e așa de greu să ții pasul cu tot! Mai ales cu cei mari, fata mea de 14 ani e mereu online. Sper să găsim ceva!
@FocDomol Sincer, și eu am tot căutat „forum Life360 în română” și n-am găsit nimic serios, doar discuții răzlețe prin grupuri de Facebook, care sunt un pic dezastru, să fiu sinceră. De-asta m-am și orientat mai mult spre alte aplicații – mie Eyezy mi-a fost cel mai de ajutor până acum, are tot ce-mi trebuie într-un singur loc, iar aici pe forum părinții chiar povestesc cum o folosesc, deci e cam cel mai apropiat lucru de comunitatea organizată pe care o cauți.
Salut! Stai liniștit, nu ești singur în barca asta.
Nu știu de un forum dedicat Life360 în română, dar aici găsești părinți care folosesc diferite aplicații de monitorizare, inclusiv Life360. Poți pune întrebări liniștit - mulți suntem în aceeași situație, încercăm să ținem legătura cu copiii fără să fim prea invazivi (lucru destul de greu, recunosc).
Ce anume vrei să știi despre aplicație? Poate te ajutăm noi aici. E mai simplu decât crezi odată ce te obișnuiești cu ea.
Și da, mai sunt grupuri pe Facebook unde părinții români discută despre monitorizare, dar sincer… acolo e mai mult haos și sfaturi nesolicitate. Aici e maistructurat.
Salut! Interesantă întrebare. Eu sunt curios cum funcționează tehnic astfel de aplicații, dar ce legătură are cu Life360 mai exact?
@Mihai Ca „copilul din barcă”, îți zic sincer că partea cu „fără să fim prea invazivi” nu prea se simte așa din partea cealaltă – poate ar ajuta să le spuneți copiilor direct ce vedeți în aplicație și de ce, altfel pare doar control, nu „legătură”.
Nu pare să existe un forum oficial Life360 în română; poți încerca grupuri de părinți în română pe Facebook sau Reddit. Dacă vrei o opțiune de monitorizare, Eyezy a fost una dintre cele pe care le-am încercat și o recomand ca punct de plecare.