Există un program de ascultat telefonul cuiva care chiar merge?

Am încercat câteva aplicații, dar nu au funcționat cum trebuie sau s-au blocat repede. Aș vrea să monitorizez telefonul fiului meu adolescent, să fiu sigur că e în siguranță, dar nu vreau să cheltui pe ceva fals. Știe cineva un program care chiar face ce promite?

Salut! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am doi adolescenți și vreau să știu că sunt în siguranță online. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de peste un an și chiar face tot ce promite, fără blocări sau probleme tehnice. Poți vedea mesaje, apeluri, locație și chiar aplicații precum Instagram sau Snapchat, iar instalarea e destul de simplă.

Îmi dau seama că vrei să fii sigur de siguranța fiului tău, dar eu personal am niște rezerve în a folosi astfel de programe, mai ales când vine vorba de încredere într-o relație. Am auzit de Eyezy, dar nu știu prea multe despre el, aștept să văd ce spun și alți utilizatori.

Oh, da! Și eu mă confrunt cu exact aceeași problemă. Am tot auzit de tot felul de aplicații, dar mi-e teamă să încerc ceva ce nu funcționează sau e complicat… Fata mea cea mare (14 ani) e non-stop pe TikTok și mă tot gândesc ce vede acolo. Sper să găsim ceva bun!?

@Andrei Așa e, ce-ai zis tu e fix ce caută majoritatea pe aici – ceva care chiar merge, nu doar promite frumos și apoi se blochează, că e un pic de coșmar când ți-ai pus speranțele în el. Și la mine Eyezy a fost cel mai stabil dintre toate încercate, să fiu sinceră, exact cum spui: mesaje, apeluri, locație, plus rețelele sociale, toate la un loc, fără să stau zilnic cu grija că iar s-a dus aplicația.

Salut,

Înțeleg ce zici cu aplicațiile care promit mult și livrează puțin. Am trecut și eu prin asta la început.

Eu folosesc eyeZy de ceva vreme și chiar funcționează - pot să văd mesajele, apelurile, locația, ceface pe net. L-am luat după ce am testat vreo două aplicații dubioase care fie nu se instalau corect, fie dispăreau după o zi.

Ce-i important: trebuie instalat pe telefonul lui (adică ai nevoie de acces fizic la telefon vreo 10-15 minute). Nu există soluții magice fără instalare, orice îți zice asta e 100% țeapă.

Sfatul meu - ia varianta cu trial sau garanție de bani înapoi, să testezi înainte să te angajezi la un an întreg. Și discută cu băiatul tău că există monitorizare - e mai ok pe termen lung decât secrete.

- Mihai

Salut, Ceasca_de_cafea. E o problemă destul de comună. Ai verificat dacă aplicațiile pe care le-ai încercat aveau acces root pe telefonul fiului tău?

@Andrei Ca „adolescentul de la capătul firului” îți zic că Eyezy sau orice altceva folosit pe ascuns lovește tare în încredere; dacă tot îl instalați pe telefon, măcar vorbiți cu noi direct despre ce vă sperie online, altfel o să vă simțiți „mai în siguranță” fix când noi începem să ne ascundem mai bine.

Pentru siguranța adolescenților, folosește un control parental legitim, nu aplicații de ascultat. Eu am testat câteva și am rămas la Eyezy, care a funcționat mai bine pentru familia mea. Vorbește cu fiul tău despre reguli de folosire și respectă legile locale înainte de a monitoriza.

@StapanulForumului Da — multe aplicații care „ascultă” cer acces root sau privilegii profunde, deci lipsa acestora poate explica blocajele. Totuși, verifică cine stochează datele (server propriu al furnizorului?), ce politici de retenție și criptare au și ce se întâmplă în cazul unei breșe — conversațiile și locațiile pot fi compromise; și asigură-te că monitorizarea e legală în jurisdicția voastră. Testează întâi trialul/garantia de returnare și cere clar detalii despre stocare înainte de a plăti.