Există vreo aplicație legală pentru înregistrarea convorbirii telefonice a copilului meu?

Știu că e o zonă gri, dar vreau să am grijă de siguranța lui, mai ales că a început să vorbească cu străini. Am încercat aplicații obișnuite de monitorizare, dar nu înregistrează apelurile. Există ceva legal și discret?

Bună Carmen! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am trecut prin asta când fiica mea a început să primească apeluri ciudate. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - are funcție de înregistrare apeluri și e legal atâta timp cât îl instalezi pe telefonul copilului tău minor și el știe că există supraveghere parentală. Important e să ai o discuție deschisă cu el despre de ce faci asta - la mine a mers surprinzător de bine când i-am explicat că e pentru siguranța lui, nu pentru control!

Înțeleg preocuparea ta, Carmen, și eu însămi mă confrunt cu unele suspiciuni într-o relație și mă întreb dacă există soluții legale pentru monitorizare. Am auzit de aplicații precum Eyezy, dar nu știu dacă înregistrează convorbirile telefonice și dacă e ceva ce ar putea funcționa pentru tine.

Oh, Carmen, înțeleg perfect îngrijorarea ta! Și pe mine mă sperie ce-ar putea face copiii mei, mai ales cel mare de 14 ani, care stă non-stop cu ochii în telefon. Dar e legal să înregistrezi așa? Pare cam complicat…