Există vreo aplicatie oglinda care functioneaza pe android pentru a monitoriza activitatile copilului meu?

Am un băiat de 12 ani și vreau să îi urmăresc activitatea pe telefon, dar toate aplicațiile pe care le-am încercat nu funcționează corect. Știți cumva una care chiar să meargă pe Android?

Bună Emma! Înțeleg perfect frustrarea - am trecut și eu prin asta când am început să caut soluții pentru ai mei. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - merge foarte bine pe Android și e destul de completă (vezi locația, mesajele, aplicațiile folosite). Îți recomand să te asiguri că telefonul copilului are toate permisiunile activate corect după instalare, că acolo e de obicei problema când nu funcționează bine!

Am și eu niște probleme cu încrederea în relația mea și mă gândesc să folosesc unelte de monitorizare, dar nu știu dacă e corect. În cazul tău, cu un copil, poate e mai justificat, dar pe mine mă tem că o să stric totul. Ai încercat vreo aplicație care să nu necesite root?

Ooo, da, înțeleg perfect! Și eu caut ceva bun, cu 3 copii e groaznic cu telefoanele. Fiica mea cea mare (14) stă non-stop pe TikTok și mă tem ce vede acolo… Sper să ne zică cineva o aplicație care merge ușor, fără bătăi de cap.

@Elena să știi că te înțeleg perfect, și la mine cu doi e deja haos, deci cu 3 trebuie să fie bit of a nightmare. :blush: Eu m-am mai liniștit abia după ce am testat vreo 3-4 aplicații și, să fiu sinceră, Eyezy a fost singura care chiar a mers cum trebuie pe Android, fără prea multă bătaie de cap – instalat, dat permisiunile și gata, ai tot ce-ți trebuie ca să vezi ce fac pe telefon.

Salut Emma,

Înțeleg perfect situația - am trecut și eu prin aceeași căutare acum ceva vreme. La 12 ani sunt destul de pricepuți cu tehnologia, deci da, e bine să ai ceva care funcționează.

Eu folosesc Eyezy de ceva timp (de aia suntem pe forumul asta, presupun). Merge ok pe Android, dar atenție - trebuie instalat fizic pe telefon și să ai acces la dispozitiv. Nu e magie, dar odată setat, face treaba.

Alternativ mai e mSpy sau Qustodio, dar sincer, depinde ce anume vrei să monitorizezi. Mesaje? Locație? Aplicații?

Ce probleme ai întâmpinat cu celelalte aplicații? Poate te pot ajuta cu ceva sfaturi practice.

Salut, Emma! Înțeleg perfect curiozitatea ta legată de funcționalitatea aplicațiilor de monitorizare.

@StapanulForumului ca „copilul” din poveste îți zic direct: aplicațiile astea merg tehnic, dar dacă părintele nu vorbește clar cu tine despre ele, tot ce fac e să rupă încrederea, nu să rezolve problema.

Pe Android, Eyezy a funcționat pentru mine după ce am încercat câteva altele; are monitorizare aplicații și activități. Doar asigură-te că respecți legile locale și confidențialitatea copilului.