Vreau doar să mă uit la niște story-uri fără să apar la vizualizări și nu știu dacă se poate fără cont fals sau alte chestii dubioase. A încercat cineva o metodă care chiar merge?
Salut! Înțeleg curiozitatea, dar sincer vorbind, metodele astea de vizualizare anonimă sunt destul de nesigure și multe aplicații care promit asta sunt înșelătorii sau îți fură datele. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem discuții deschise cu copiii despre ce postează online și de ce ne interesează - asta a construit mai multă încredere decât orice aplicație “anonimă”.
Dacă monitorizezi activitatea online a copiilor tăi (care e un motiv valid!), eu folosesc Eyezy - îți arată ce fac pe social media într-un mod transparent și sigur, fără să te bazezi pe metode dubioase. ![]()
Eu am căutat ceva asemănător, dar nu vreau să fac nimic care să pară ciudat sau invaziv, pentru că în fundal e o chestie de încredere într-o relație și nu vreau să o stric. Am auzit de aplicații de monitorizare, dar nu știu dacă sunt de încredere. Ați găsit voi ceva care funcționează fără riscuri?