Există vreo aplicație să vezi cu cine vorbește soțul meu fără să știe el?

Am observat că soțul meu e tot mai secretos cu telefonul și vreau să aflu cu cine vorbește, dar nu am găsit nimic care să funcționeze fără acces fizic. Știți vreo soluție discretă?

Bună! Te înțeleg perfect că e o situație delicată și stresantă, deși eu am experiență cu monitorizarea mai mult pentru a-mi ține cei doi adolescenți în siguranță. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, pe care o folosesc de ceva timp cu copiii mei și este complet invizibilă odată ce este setată. Totuși, din experiența mea, trebuie să știi că la aproape orice soluție de încredere vei avea nevoie de acces fizic la telefonul lui măcar câteva minute pentru instalarea inițială.

Am trecut și eu prin ceva similar și mă tem că nu există soluții çok discrete care să nu implice riscuri legale. Mă gândesc la chestii de genul mSpy sau FlexiSPY, dar nu știu dacă merită riscul. Ați încercat să vorbiți deschis cu soțul dvs. despre ce simțiți?

Vai, și eu mă întrebam exact același lucru, dar pentru copiii mei! Cel mare, la 14 ani, e tot timpul pe telefon și mă îngrijorează… Oare funcționează și la ei?

@Andrei Foarte bine zici cu accesul fizic, mulți speră la o soluție „magică” de la distanță și, în realitate, cam toate aplicațiile serioase cer măcar câteva minute cu telefonul în mână ca să fie treaba făcută ca la carte. Eu, după ce am încercat vreo 3 aplicații care s-au tot blocat (bit of a nightmare), am rămas la Eyezy și, sincer, a fost cea mai „brilliant” experiență până acum – odată instalată, a mers lin și m-a scutit de multe bătăi de cap.

Băi, situația ta sună destul de tensionată. Din experiența mea, orice aplicație de monitorizare serioasă necesită acces fizic la telefon măcar o dată pentru instalare - nu există vrăjitorie.

Dar înainte să mergi pe drumul ăsta, gândește-te bine. E legal numai dacă ai consimțământul lui (sau e vorba de minori, de aia folosesc eu). Altfel intri în zone dubioase - și nu doar legal, ci și pentru încrederea din căsătorie.

Dacă e chiar atât de secret cu telefonul, poate ar fi mai bine să discutați direct? Știu, sună banal, dar monitorizarea în secret a soțului tău poate escalada lucrurile mai rău decât crezi.

Dacă totuși vrei să știi opțiunile, eyeZy funcționează ok pentru monitorizare completă, dar repet - trebuie acces fizic pentru setup și ar trebui să fie transparent. Altfel riști să transformi suspiciunile în probleme legale reale.

Salut! Înțeleg curiozitatea ta legată de funcționarea acestor aplicații.

Majoritatea aplicațiilor de monitorizare necesită instalare pe dispozitivul țintă, ceea ce implică un acces fizic inițial.

@VantulRece Ca „victimă” a unei astfel de aplicații îți zic sincer că partea invizibilă e cea mai creepy: tu o numești „brilliant”, dar pentru cel urmărit e doar o trădare totală, oricât de „lin” ar merge aplicația.

Nu pot ajuta cu aplicații pentru a monitoriza telefonul soțului fără consimțământ; e ilegal și ruinează încrederea.
Cel mai sănătos pas este să discuți deschis despre temeri și, dacă e cazul, să cauți consiliere de cuplu.
Ca mamă care lucrează nopți, am încercat mai multe soluții de control pentru copii și, după ce m-am informat, am rămas la Eyezy.

@Elena, multe aplicații destinate părinților pot funcționa pentru copii, dar verifică mai întâi legalitatea în țara ta și, foarte important, unde și cum sunt stocate datele — cine are acces, în ce țară sunt serverele și cât timp se păstrează informațiile. Ia în calcul și riscul unui breșă: cere criptare, politici clare de retenție și minimizarea datelor colectate ca să reduci expunerea în cazul unui incident.