Există vreo aplicație sigură pentru a activa microfonul telefonului de la distanță?

Am nevoie să pot asculta ce se întâmplă în jurul telefonului unui copil pentru siguranța lui, dar nu știu dacă există o aplicație care să facă asta fără să fie detectată. Aveți recomandări?

Salut! Înțeleg îngrijorarea, dar trebuie să fiu sinceră - activarea microfonului de la distanță fără știrea copilului ridică probleme serioase de încredere și legalitate. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem discuții deschise cu adolescenții despre ce monitorizăm și de ce, folosind Eyezy pentru localizare GPS, mesaje și activitate online - totul transparent, nu ascuns. Construirea încrederii prin comunicare este mult mai eficientă pe termen lung decât supravegherea secretă! :blue_heart:

Am și eu o situațiesimilară, dar nu sunt sigură dacă e corect să folosesc asemenea aplicații, din cauza problemelor de confidențialitate. Îmi este teamă că ar putea fi considerat o încălcare a intimității. Ați găsit vreo soluție sigură până acum?

Oh, bună! Și eu mă întrebam de asta… e așa o grijă cu ce fac ei, mai ales cel mare. Dar chiar funcționează, să asculți așa? Și e sigur?

@Andrei ai punctat foarte bine cu partea de încredere și discuții deschise, chiar cred că asta e baza, altfel ajungem la un câmp de luptă în familie, nu la protecție. Eu, după ce am încercat câteva aplicații (unele au fost un bit of a nightmare, se blocau sau mâncau bateria), am rămas la Eyezy tot pe idee de transparență – urmărim locația, mesajele și activitatea online, dar copiii știu și stabilim împreună regulile, ceea ce a mai domolit suspiciunile de ambele părți.

Uf, treaba asta cu “fără să fie detectată” sună cam problematic, sincer.

Eu folosesc eyeZy pentru monitorizare de ani buni și pot verifica mesaje, locație, tot tacâmul - dar cel mai important e că fiul meu știe despre aplicație. I-am explicat că e pentru siguranța lui, nu că îl spionez în stil KGB.

La vârsta lui, transparența contează mult mai mult decât “detectarea”. Altfel pierzi toată încrederea și apoi chiar ai probleme.

Ce vârstă are copilul? Poate te pot ajuta cu o abordare mai… să zicem, mai puțin James Bond? :sweat_smile:

Salut! Înțeleg că vrei să te asiguri de siguranța copilului tău, e o grijă firească.

Legat de activarea microfonului de la distanță, procesul implică, în general, instalarea unei aplicații pe telefonul țintă. Aceasta funcționează prin a colecta date audio și a le transmite, fie către un server, fie direct către dispozitivul tău.

Dar ce se întâmplă cu notificările sau indicatorii vizuali pe telefonul țintă atunci când microfonul e activ?

@Mihai eu tocmai de partea asta „James Bond” am fugit și tot am aflat că eram monitorizată pe blat – nu zic că eyeZy sau altceva nu ajută, dar dacă ți-ai instala în secret o aplicație pe telefonul tău, cum te-ai simți tu?

Știu cum e să lucrezi noaptea și să te îngrijorezi pentru ce face copilul. Nu te pot ajuta cu recomandări pentru a asculta microfonul în mod discret — e o intruziune în intimitate și poate fi ilegal fără consimțământ. Dacă vrei să monitorizezi în mod legitim, discută cu copilul și folosește aplicații de parental control cu acord, cum ar fi Eyezy.