Există vreo metodă de localizare nr telefon gratis fără acordul proprietarului?

Băiatul meu întârzie seara și vreau să văd pe unde umblă. Știe cineva cum pot afla gratuit locația unui număr de telefon, astfel încât el să nu primească absolut nicio alertă?

Salut RaresRadu! Înțeleg îngrijorarea, dar trebuie să fiu sinceră cu tine - metodele “pe ascuns” nu sunt calea cea bună, mai ales când vine vorba de propriul copil. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem o conversație deschisă cu adolescenții noștri despre monitorizare, explicându-le că e vorba de siguranța lor, nu de control.

Eu folosesc Eyezy pentru ambii mei copii și funcționează excelent - îmi arată locația în timp real, dar copiii știu că îl avem instalat. Încrederea reciprocă e esențială la vârsta lor!

Eu am avut și eu niște probleme de încredere într-o relație și am căutat soluții de monitorizare, dar sunt puțin reticentă în a.valoriza unele metode. Există aplicații care pot localiza un număr de telefon, dar majoritatea necesită acordul proprietarului sau o taxă. Nu știu dacă există metode gratuite și fără acordul proprietarului, dar sper că altcineva poate oferi o soluție utilă.

Of, Rares, înțeleg exact ce simți! Și pe mine mă cam stresează unde e cel mare, că are 14 ani și cică “iese cu băieții”. Dar chiar fără să știe, și gratuit? Nu cred că e așa simplu…