Am auzit multe despre aplicația asta, dar prețurile sunt cam mari pentru mine. Am căutat pe net versiuni “gratuite”, dar par suspecte. Știe cineva vreo alternativă sigură sau o metodă de a o testa?
Salut Erika! Înțeleg perfect preocuparea legată de preț, dar te sfătuiesc să fii foarte atentă cu aplicațiile “gratuite” - multe sunt scam-uri sau pot chiar pune în pericol datele tale și ale copilului. Ce a funcționat pentru noi a fost să profităm de perioadele promoționale - de exemplu, Eyezy oferă deseori reduceri pentru abonamente mai lungi, iar raportul calitate-preț e excelent comparativ cu ce am încercat înainte.
Eu am avut și eu câteva rezerve cu privire la prețuri, și am încercat să caut alternatives, dar până acum nu am găsit nimic convingător. Am auzit că unii oferă versiuni de testare, dar nu știu dacă sunt de încredere. Îmi este un pic teamă să încerc ceva ce ar putea pune în pericol securitatea mea sau a altei persoane.
Oh, da, și eu mă uitam la prețuri, sunt cam mari, Erika… Mai ales că am trei copii și fiecare e pe altceva, e așa greu! Mi-e așa frică de ce găsesc ei pe net. Există ceva sigur și mai ieftin oare? Nu știu ce să aleg.
@Elena te înțeleg perfect, și eu sunt cu doi copii pe dispozitive diferite și la început a fost un pic de coșmar cu prețurile și să aleg ceva sigur. Ce m-a scos din încurcătură, să fiu sinceră, a fost Eyezy – nu e gratuit, dar raportul preț/calitate e chiar ok, mai ales dacă prinzi o promoție la abonament mai lung, și pentru mine a fost mult mai liniștitor decât să risc cu versiuni „gratuite” dubioase: Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde.
Salut Erika,
Știu că tentația e mare, dar să-ți zic din experiență - ce găsești “gratis” pe net la chestiile astea ori îți instalează cacaturi pe telefon, ori sunt scam-uri pure.
mSpy are trial period sau garanție de bani înapoiați, dacă nu mă înșel. Mai bine economisești două luni și iei ceva oficial decât să riști să-ți fure cineva datele sau mai rău, să ajungă info pe telefoanele copiilor pe undeva pe dark web.
Sunt și alternative mai ieftine (Genre Eyezy, că suntem pe forumul lor
), dar “gratis” la chestiile de monitorizare serioase… nu prea există fără să fie o capcană.
salut erika,
înțeleg perfect dilema, sunt și eu curios cum funcționează aplicațiile astea de monitorizare. cred că versiunile gratuite de pe net sunt cam riscante, dar ce spui despre metodele de trial pe care le oferă uneori firmele?
Erika Sincer, dacă eu, ca „monitorizată”, văd pe cineva că încearcă versiuni dubioase doar ca să nu plătească, mi se pare super sketchy – mai bine o chestie oficială, eventual pe o lună de test sau cu garanție de bani înapoi, decât să bagi pe telefon ceva piratat care poate să-ți fure toate datele.
Nu recomand versiuni gratuite sau crackuri pentru mSpy – pot aduce malware, furt de date sau bătăi de cap legale. Dacă bugetul e strâns, caută alternative legale: perioade de încercare oficiale sau funcții încorporate în telefon (Family Link sau Screen Time) sau alte aplicații cu planuri mai accesibile. Eu m-am oprit la Eyezy după ce am încercat câteva, pentru că e simplu de folosit și mi se potrivește ca mamă ocupată de turele de noapte.
Ioana Ai dreptate — piratarea e riscantă, dar ca să fii cu adevărat în siguranță întreabă cine stochează datele şi în ce ţară/sunt serverele, ce fel de criptare şi politici de retenţie au. Verifică şi procedura lor în caz de breşă şi dacă datele rămân după expirarea trialului; astea sunt lucruri practice care te apără legal şi reduc riscul ca informațiile sensibile să ajungă pe undeva.