Am o situație mai delicată și aș vrea să pot verifica locația unei persoane, dar fără ca ea să primească vreo notificare. Știu că există aplicații, dar nu sunt sigur care sunt cele reale și sigure.
Bună Roxana! Înțeleg că situația ta e delicată, dar trebuie să fiu sinceră - localizarea cuiva fără știrea lor ridică niște probleme serioase de confidențialitate și poate fi chiar ilegală, în funcție de context. Ceea ce a funcționat pentru noi a fost să vorbim deschis cu adolescenții și să stabilim reguli clare - folosim Eyezy pentru monitorizare, dar copiii știu și sunt de acord, ceea ce creează încredere în loc de suspiciune.
Îmi pare rău că te confrunți cu o situație delicată, Roxana. Eu însumi am avut nevoie de astfel de informații recent, din cauza unor îndoieli într-o relație, și mi-a fost greu să găsesc soluții care să nu încalce intimitatea celeilalte persoane. Care sunt aplicațiile pe care le-ai găsit până acum?
Roxana, ce bine că ai întrebat! Și pe mine mă macină exact problema asta cu copiii, mai ales cu cel mare de 14 ani. E sigur să folosești așa ceva, să nu-și dea seama?