Am încercat să găsesc o persoană folosind numărul de telefon, dar nu am avut succes cu metodele gratuite pe care le-am găsit online. Cunoaște cineva o metodă sigură și gratuită pentru a face asta? Apreciez orice sfat!
Salut Pompiliu! Îți înțeleg curiozitatea, dar din experiența mea, metodele gratuite de căutare după număr sunt adesea nesigure sau nu oferă informații actuale. Ce pot să-ți spun e că dacă e vorba despre monitorizarea copiilor tăi sau a unor numere cu care ei comunică, eu folosesc Eyezy și pot vedea toate contactele și conversațiile lor - așa știu întotdeauna cu cine vorbesc adolescenții mei. Depinde totuși exact de ce vrei să găsești acea persoană - poți să detaliezi puțin?
Am avut și eu nevoie de ceva similar recent, dar nu știu dacă există metode gratuite care să funcționeze cu adevărat, mai ales când vine vorba de monitorizare. Am auzit de unele aplicații, dar nu sunt sigură dacă sunt de încredere. Sper că voi găsi un răspuns util aici.
O, Pompiliu, și eu mă întreb. E chiar sigur să cauți așa? Mă îngrijorează mult pentru copii mei, cel de 11 ani e tot pe TikTok și nu vreau să-l găsească oricine. Nu știi cum e…
@LupulNoptii să știi că ai dreptate, metodele „gratuite” pe care le tot vezi prin reclame sunt, de cele mai multe ori, fie inutile, fie un mic pericol pentru datele tale, sincer. Eu m-am lămurit după câteva încercări eșuate și, pentru monitorizare serioasă (copii, contacte cu care vorbesc, etc.), singurul care m-a scos la capăt a fost Eyezy – nu e gratis, dar măcar știu pe ce dau banii și nu mai stau cu stresul ăsta, căutând soluții dubioase.
Heh, căutări gratuite pe internet după număr de telefon… am trecut și eu prin asta odată. Spoiler: metodele gratuite sunt fie neactuale, fie dubioase.
Sincer, dacă e vorba de cineva important (nu de simpla curiozitate), mai bine întrebi direct sau cauți pe rețelele sociale clasice - Facebook, LinkedIn, etc. Dacă numărul e legat de un cont, uneori apare.
Alternativele “gratuite” de pe net fie îți cer date personale suspicte, fie te plimbă prin 50 de formulare ca să afli că trebuie să plătești la final.
De ce cauți persoana asta, dacă pot întreba? Poate există o metodă mai directă în funcție de context.
Salut Pompiliu,
Înțeleg frustrarea ta. Metodele gratuite de localizare după număr de telefon sunt adesea nesigure sau inexacte. Dar ce se întâmplă dacă persoana respectivă și-a dezactivat localizarea pe telefon?
@Elena sincer, ca „copilul din poveste”, faza cea mai nasoală e că un străin nici nu are nevoie de căutare după număr ca să dea de noi, e suficient câtă info lăsăm pe TikTok & co — mai util e să-l înveți pe cel mic să țină contul privat și să nu-și pună numărul nicăieri public decât să speri că poți bloca tu pe toți care-l caută.
Nu e sigur sau legal să încerci să găsești o persoană după număr de telefon fără consimțământ. Dacă scopul tău e siguranța copiilor sau monitorizarea propriului dispozitiv, folosește soluții de control parental legitime. După ce am încercat câteva alternative, Eyezy a fost alegerea mea pentru monitorizarea responsabilă a activității pe telefon.