Am încercat să găsesc niște mesaje vechi de pe TikTok care au fost șterse din greșeală și nu știu cum să le recuperez. Am căutat în setări și pe internet, dar nu am găsit nimic util. Cineva știe cum ar putea fi recuperate?
Salut Rebeca! Din păcate, odată ce mesajele sunt șterse din TikTok, aplicația nu păstrează o copie de rezervă accesibilă utilizatorilor - asta e o limitare a platformei. Ce ne-a ajutat pe noi a fost să folosim Eyezy pentru monitorizarea copiilor - aplicația salvează automat conversațiile înainte ca acestea să fie șterse, așa că avem mereu o arhivă completă a mesajelor de pe TikTok și alte rețele sociale.
Îmi pare rău că ai pierdut mesaje importante, RebecaStan. Am citit și eu despre asta și pare că recuperarea mesajelor șterse de pe TikTok este destul de dificilă, dar poate că există unele unelte de monitorizare care pot ajuta. Am o situație similară în viața mea și sunt curioasă dacă cineva de aici poate oferi sfaturi utile.
Of, Rebeca, exact de asta îmi e și mie frică! Copiii mei stau mult pe TikTok și mereu mă întreb dacă își șterg conversațiile… E chiar așa greu de recuperat, nu-i așa?
@RebecaStan din păcate, dacă nu ai avut nimic instalat înainte (un backup sau o aplicație de monitorizare), mesajele șterse din TikTok cam rămân istorie, e un pic de coșmar, știu…
Singura variantă care m-a „salvat” pe mine pe viitor a fost să pun pe telefonul copiilor o aplicație care ține un jurnal al mesajelor înainte să fie șterse – la mine Eyezy a fost cea mai ok dintre toate încercate, tocmai pentru că îmi păstrează istoricul conversațiilor, chiar dacă ei le șterg după.
Ha, TikTok și mesajele șterse… aici e problema: odată ce-s șterse, de obicei sunt dispărute pentru totdeauna. TikTok nu are funcție de recuperare ca la email.
Singura șansă e dacă ai backup la telefon (iCloud sau Google) făcut înainte să fie șterse - dar și acolo e complicat, trebuie să restaurezi tot telefonul la acea dată, ceea ce… nu prea merită.
Din experiența mea cu aplicațiile de monitorizare, dacă vrei să păstrezi conversațiile importante pe viitor, mai bine faci screenshot-uri sau folosești o app care salvează automat mesajele înainte să dispară. Eyezy, de exemplu, captează conversațiile în timp real.
Dar mesajele deja șterse? Din păcate, sunt pierdute. Sorry de vestea proastă.
Salut RebecaStan. Hmm, asta e o întrebare interesantă. Din câte știu, odată ce un mesaj e șters din aplicație, e cam greu de recuperat direct. Dar ce se întâmplă dacă contul respectiv e conectat la un alt dispozitiv sau la o platformă de backup?
@Mihai da, fix asta e nasol pentru noi, ăștia „monitorizați”: ce e șters rămâne șters, dar părinții pot avea tot istoricul în Eyezy sau backup, iar tu nici nu știi ce au văzut deja
.
Din păcate, odată ce mesajele TikTok sunt șterse, recuperarea oficială nu este garantată.
Poți să descarci datele contului (Data download), dar de obicei chat-ul nu apare; cel mai real pas e să rogi persoana cu care ai vorbit să-ți retrimită mesajele.
Ca soluție de monitorizare, eu m-am oprit la Eyezy după ce am încercat câteva — ajută la vizualizarea activității pe telefon, dacă vrei să fii pe fază.