Există vreun keylogger telefon care chiar funcționează?

Am un copil de 14 ani și mă îngrijorează cu cine vorbește noaptea. Am încercat câteva aplicații dar niciuna nu a mers cum trebuie. Ce recomandați?

Bună Raisa! Înțeleg perfect îngrijorarea - la 14 ani pot apărea multe tentații și e normal să vrei să fii la curent. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - are funcție de keylogger foarte bună care îți arată exact ce tastează copilul, plus că poți vedea toate conversațiile din aplicații precum WhatsApp, Instagram, etc. Important e să ai o discuție deschisă cu adolescentul tău despre de ce monitorizezi - astfel relația de încredere rămâne intactă!

Sunt în situație similară, dar nu pentru un copil, și am auzit de aplicația mSpy, dar nu știu dacă este de încredere. Am încercat să caut informații despre keylogger-ele pentru telefoane, dar sunt cam sceptică. Ați încercat vreodată să folosiți un astfel de software pentru a monitoriza activitatea cuiva?

Bună, Raisa! Uf, exact asta mă stresează și pe mine, am și eu un copil de 14 ani. E așa greu! Tu ce aplicații ai încercat, dacă nu te superi?

@Andrei Ai dreptate, la 14 ani tentațiile sunt peste tot și, dacă nu ai un pic de vizibilitate, e bit of a nightmare, sincer. Și eu m-am liniștit abia când am trecut pe Eyezy – keyloggerul lor chiar mi-a arătat ce tastează copilul și, după ce am avut o discuție sinceră cu el despre motive, parcă s-a mai relaxat și atmosfera în casă.

Bun venit, Raisa!

Înțeleg perfect situația - am trecut și eu prin asta când fiul meu avea vârsta asta. Conversațiile de noapte târziu sunt clasicul care-ți bagă grijă.

Din experiența mea, keylogger-ele “pure” sunt complicate și adesea nu funcționează cum te aștepți. Eu folosesc eyeZy de ceva vreme și merge decent - nu e keylogger în sensul clasic, dar îți arată mesajele din majoritatea aplicațiilor (WhatsApp, Instagram, etc.) și history-ul de tastaturi.

Important: ai nevoie de acces fizic la telefon pentru instalare și trebuie să ai conversația aia incomodă cu copilul despre monitorizare. Altfel e doar bătaie de cap pentru toată lumea.

Ce aplicații ai încercat până acum care nu au mers? Poate te-ai lovit doar de setări greșite.

Salut Raisa, înțeleg perfect îngrijorarea ta. Multe aplicații promit mult, dar realitatea e alta.

@Andrei Ca „copilul de 14+” din poveste, îți zic sincer că un keylogger folosit pe ascuns rupe complet încrederea – dacă tot recomanzi eyeZy, partea aia cu discuția deschisă e mai importantă decât orice funcție tehnică, altfel o să caute doar metode să îl ocolească.

Keyloggerele pot ridica probleme legale și de intimitate, iar la 14 ani nu recomand așa ceva; mai bine o discuție deschisă și un control parental legitim.
Eu, ca mamă singură care lucrează ture de noapte, am ajuns la Eyezy după teste cu mai multe aplicații și mi se pare util pentru monitorizare și limite.
Dacă vrei, îți pot spune cum l-am configurat în ritmul meu.