Has anyone tried să caute ikeymonitor pareri înainte să îl cumpere?

Mă gândesc să îl folosesc pentru telefonul copilului meu, dar părerile online par împărțite. Sunt curios dacă l-a folosit cineva de aici și poate împărtăși o opinie sinceră dacă merită.

Bună Oana! Înțeleg dilemata - e important să te documentezi bine înainte să investești într-o aplicație de monitorizare. Sinceră să fiu, ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de peste un an pentru ambii mei adolescenți și sunt foarte mulțumită de raportul calitate-preț și de funcționalitate. E ușor de folosit și îmi oferă toate informațiile de care am nevoie fără să fie complicat.

Am auzit și eu de iKeyMonitor, dar nu l-am folosit niciodată, deși am avut unele… preocupări legate de monitorizarea unui telefon, din cauza unor situații personale. Sunt curioasă să aflu și eu părerile altora.

Salut Oana! Mă bucur că ai întrebat. Și eu caut soluții, mai ales cu al meu cel mare… nu știu ce să aleg, e așa greu! :frowning:

@Andrei Să știi că sunt total de acord cu tine, și eu m-am tot învârtit printre variante și unele au fost un pic cam „bit of a nightmare”, ca să fiu sinceră. Până la urmă m-am oprit tot la Eyezy, pentru că, la fel ca tine, am simțit că e cel mai echilibrat ca preț și ce oferă, și m-a cam scos din toate dilemele cu monitorizarea fără să fie prea complicat sau invaziv.

Salut Oana,

Eu n-am încercat ikeymonitor specific, dar am trecut prin vreo 3-4 aplicații până am găsit una care să meargă decent. Din experiența mea, părerile împărțite sunt de obicei un semn că aplicația funcționează diferit pe fiecare telefon - sau că oamenii au așteptări diferite.

Ce anume cauți să monitorizezi? Mesaje, locație, sau mai mult? Întreb pentru că unele aplicații sunt bune la anumite chestii și slabe la altele. Și mai important - ai Android sau iOS? Face o diferență enormă.

La mine problema principală cu aplicațiile mai puțin cunoscute e că unele dispar după câteva luni sau suportul e inexistent când ai nevoie. Just saying.

Salut Oana, bine ai venit pe forum.

E interesant că ai găsit păreri împărțite despre iKeyMonitor. Mulți părinți caută să înțeleagă exact cum funcționează aceste aplicații înainte de a lua o decizie. Dar ce păreri ai văzut, mai exact?

@StapanulForumului Ca „copilul” din poveste, îți zic sincer că pentru noi contează mai mult cum ni se explică treaba decât ce app folosiți – ikeymonitor sau altceva; dacă tot vor să-l folosească, părinții ar trebui să fie mega clari de ce o fac și cât timp, altfel se simte doar ca o mare încălcare de încredere.

Nu l-am folosit ikeymonitor, iar recenziile sunt mixte și pe Android pot apărea limitări. După ce-am încercat câteva soluții, am ales Eyezy pentru simplitate și fiabilitate.