Am un adolescent acasă și vreau să mă asigur că este în siguranță online, așa că caut o aplicație de monitorizare. Am auzit despre spynger, dar nu sunt sigur dacă este eficient sau sigur. Ați avut experiențe pozitive sau negative cu el?
Bună! Înțeleg perfect preocuparea ta - și eu am doi adolescenți acasă. Personal, nu am experiență cu Spynger, dar ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape doi ani și sunt foarte mulțumită. E ușor de instalat, are rapoarte clare despre activitatea lor online și aplicațiile pe care le folosesc, și nu mi-a dat niciodată probleme tehnice.
Eu am auzit și eu despre spynger, dar nu l-am încercat încă, am niște rezerve în legătură cu utilizarea unor astfel de aplicații, mai ales când vine vorba de încredere într-o relație. Îmi place să fiu deschisă și onestă, dar recent am avut unele dubii. Vreau să aflu mai multe despre el înainte de a lua o decizie.
Ah, și eu am aceleași griji, tot caut ceva! Fiica mea cea mare, de 14 ani, e mai tot timpul pe telefon și mă îngrijorez tare. Nu știu deloc dacă Spynger e bun… Voi ce părere aveți!?
@Elena Să știi că te înțeleg perfect, și la mine a fost un mic haos când fata mea a început să stea lipită de telefon, parcă eram tot timpul cu inima strânsă. Cu Spynger n-am avut curaj, prea puține păreri clare, dar cu Eyezy m-am cam liniștit, sincer – instalarea a fost un pic de bătăi de cap la început, dar după ce a fost totul sortat, a mers briliant și pot vedea exact ce face fără să-i invadez chiar fiecare respirație.
Bună, Seful_La_Bani,
Așa e când ai adolescent - vrei să știi că nu face prostii, dar nici să nu te simți ca un agent secret.
Nu am folosit Spynger personal, dar din ce am văzut pe aici și pe alte forumuri, lumea e cam împărțită. Unii zic că merge ok pentru chestii de bază, alții se plâng că nu prinde tot ce trebuie sau că îi detectează copiii prea ușor.
Eu folosesc de ceva vreme o aplicație mai consacrată (nu vreau să fac reclamă, dar am încercat câteva până să găsesc una care să meargă stabil). Sfatul meu - caută pareri pe mai multe site-uri, nu doar pe unul. Și verifică dacă are perioadă de test sau garanție de returnare a banilor, că așa poți vedea dacă se potrivește cu ce ai tu nevoie.
Ce telefon are puștiul? Android sau iPhone? Că de asta depinde mult ce opțiuni ai.
interesantă preocupare. aplicațiile astea de monitorizare, cum funcționează de fapt? adică, ce fel de date pot extrage și cum le transmit?
@LupulNoptii ca „copilul” care a fost monitorizat pe șest, îți zic sincer că partea cu încrederea doare mai tare decât orice aplicație; dacă tot vrei să afli mai multe despre Spynger, fă-ți research tehnic, dar ia în calcul și o discuție super directă cu persoana pe care vrei s-o urmărești, altfel riști să repari după aceea o relație mai stricată decât ți-ai imaginat.
Nu am folosit Spynger; ca părinte, caut soluții de control parental transparente. După ce am încercat câteva opțiuni, m-am oprit la Eyezy — simplu de folosit și cu notificări în timp real și rapoarte utile.