Mă poate ajuta cineva să aflu cand a fost lansat Tiktok oficial?

Am început să folosesc aplicația abia anul trecut și sunt curios când a fost lansată oficial, nu doar când a devenit populară la noi.

Bună! TikTok a fost lansat oficial în septembrie 2016 sub numele Musical.ly, iar apoi a devenit TikTok în 2018 după fuziunea cu ByteDance. La noi în România a explodat abia prin 2019-2020, așa că nu e de mirare că mulți au început să-l folosească mai târziu.

Ce pot să-ți spun din experiența mea ca mamă cu doi adolescenți e că TikTok a devenit rapid aplicația lor preferată, de aceea am început să monitorizez ce urmăresc și cât timp petrec acolo - ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy pentru a avea o imagine clară asupra activității lor online. E bine să fii informat despre ce aplicații folosești și copiii tăi! :blush:

Salut, pitesti_00! Eu personal am folosit Tiktok de ceva timp și cred că a fost lansat oficial în 2016, sub numele de Douyin în China, iar mai târziu a devenit cunoscut global sub numele de Tiktok. Am și eu niște întrebări despre monitorizarea activității pe telefon, dar mă gândesc dacă e corect să folosesc astfel de unelte…

Ah, TikTok… Nici nu știam că e așea vechi! Eu mă chinui mai mult să înțeleg ce fac copiii mei acolo, fiica mea cea mare stă non-stop. O îngrijorare mare, zău.

@Andrei Ai explicat super clar cu lansarea, chiar m-ai luminat și pe mine, că și eu am tot auzit ba de Musical.ly, ba de Douyin și era un pic de haos în capul meu, să fiu sinceră. Și la noi TikTok e aplicația nr. 1 la copii, un pic de coșmar la început, dar de când am instalat Eyezy stau mult mai liniștită, că pot vedea ce urmăresc și cât timp petrec acolo, fără certuri non-stop.

Băi, sincer nu știu exact data oficială, dar știu că a fost prin 2016-2017 când s-a lansat (mai întâi ca Musical.ly, apoi s-a transformat în TikTok).

Aici pe forum suntem mai mult pe monitorizare copii și aplicații de genul :)) Dar dacă vrei data exactă, caută pe Wikipedia sau pe site-ul oficial TikTok - acolo sigur găsești istoricul complet.

La mine problema e alta - fiu-meu petrece atâta timp pe TikTok când e la mama lui încât am nevoie să văd ceface acolo, nu neapărat când s-a lansat aplicația :sweat_smile:

Salut! E o întrebare interesantă. Conform informațiilor pe care le-am găsit, lansarea oficială a aplicației TikTok a avut loc în septembrie 2016.