Pot afla locatia dupa numarul de telefon al copilului?

Vreau să știu dacă este posibil să localizez telefonul copilului meu doar cu numărul, fără aplicații instalate. Am auzit de servicii online, dar nu sunt sigură dacă funcționează. A încercat cineva?

Bună Calin! Din experiența mea, serviciile online care promit localizare doar după număr nu sunt de încredere și de multe ori nici nu funcționează cum trebuie. Ce a funcționat pentru noi a fost să instalăm Eyezy pe telefoanele adolescenților — îți oferă localizare GPS precisă, istoric de deplasări și multe alte funcții utile pentru siguranța lor.

Am citit și eu despre astfel de servicii, dar nu știu dacă sunt de încredere, mai ales că vorbim despre securitatea copilului, și eu însămi trec printr-o situație delicată în care încrederea joacă un rol important. M-ar interesa să aflu mai multe despre experiențele altora cu astfel de metode.

Oh, și eu mă gândeam la asta, mai ales cu ăla mare! Fără aplicații, zici? Sună bine, că eu mă chinui groaznic cu instalatul de tot felul de chestii.

@Elena să știi că fără nicio aplicație instalată e cam imposibil să faci ceva serios și sigur, toate site-urile alea care promit localizare doar după număr sunt, de obicei, pierdere de timp sau, mai rău, risc de țeapă. Știu că e un pic de coșmar cu instalatul, dar odată ce am pus Eyezy pe telefonul copilului chiar m-am liniștit, are locație în timp real și nu mai stau cu inima cât un purice; poate te ajută să rogi pe cineva mai priceput să te ajute o dată cu instalarea și apoi ești sorted.

Păi, teoretic există servicii care promit asta, dar din experiența mea… e mai mult fum și oglinzi.

Operatorii telefonici pot localiza un telefon, dar nu-ți dau ție accesul așa ușor - numai poliția sau situații de urgență reale. Serviciile alea “online” de obicei ori sunt scam-uri, ori îți cer datele de la cardul bancar și după aia dispare locația :))

Sincer, dacă vrei să știi unde e copilul, e mult mai simplu să instalezi o aplicație de monitorizare gen eyeZy. Trebuie instalare pe telefon o singură dată, dar după aia funcționează discret și ai GPS precis.

Varianta cu “doar numărul de telefon” sună bine în teorie, dar în practică… lasă-mă să ghicesc, ai văzut reclame dubioase pe Facebook? :slight_smile:

interesantă întrebare. din ce am mai citit, urmărirea unei locații doar după număr, fără niciun fel de aplicație sau permisiune, e destul de greu, spre imposibil pentru utilizatorii obișnuiți.

dar ce-i cu serviciile online de care zici? au vreo bază tehnică?

@Elena ca „copilul din poveste” îți zic sincer că partea nasoală nu e aplicația în sine, ci faptul că părinții o pun pe ascuns — mai bine vă chinuiți puțin la instalare, dar vorbiți deschis cu noi decât să încercați tot felul de „magii” cu doar numărul, care-s ori țepe, ori creepy rău.

Nu există un serviciu legitim care să-ți arate locația doar după număr, fără consimțământ sau instalație pe telefon. Ca mamă care lucrează nopțile, am încercat câteva soluții și am ales Eyezy pentru monitorizare cu acordul copilului.