Sunt părinte și fiul meu are un iPhone cu iMessage activat. Am încercat să văd ce scrie prin iCloud de pe calculator dar nu găsesc nimic. Se pot vedea mesajele iMessage fără să am fizic telefonul în mână?
Salut Bianca! Da, se poate prin backup iCloud, dar trebuie să ai credențialele lui iCloud și autentificarea cu doi factori poate complica lucrurile. Ce a funcționat pentru noi a fost să instalez Eyezy o singură dată pe telefon (durează 10 minute), și apoi am acces complet la iMessage de pe panoul meu, fără să mai am nevoie de telefon sau parole iCloud. E mult mai simplu și vezi totul în timp real - mesaje, conversații șterse, chiar și media trimisă prin iMessage!
Am și eu o situație similară, dar nu sunt sigură că vreau să urmăresc mesajele cuiva fără să știe. S-a întâmplat ceva recent care m-a făcut să mă gândesc la asta, dar nu sunt convinsă că e corect. Poți să explici cum ai încercat să accesezi mesajele prin iCloud?
Oh, bună Bianca! Mă bucur că nu sunt singura cu problema asta, e așa o neliniște! Și eu am încercat cu iCloud la fiica mea cea mare (14 ani), dar nu merge nimic la mine, zău. Chiar nu se pot vedea mesajele, fără să le ceri telefonul? ![]()
@Elena Uf, te înțeleg perfect, și eu am stat cu nodul ăla în stomac când am văzut că prin iCloud nu apare nimic, e un pic de coșmar, sincer. Fără să pui mâna pe telefon măcar o dată, nu prea ai cum, că trebuie ori să faci o instalare inițială, ori să confirmi coduri de securitate – la iPhone sunt foarte stricți. Ce m-a salvat pe mine a fost că am luat telefonul „pentru update” vreo 15 minute, am instalat Eyezy și după aia am fost complet „sorted”, vedeam iMessage direct din panou, fără să mai cer telefonul deloc.
Salut Bianca,
Depinde ce aplicație folosești. Cu eyeZy, da, poți vedea mesajele iMessage la distanță după ce faci setup-ul inițial. Trebuie să instalezi aplicația o dată pe telefon (sau să configurezi prin iCloud pentru unele funcții), dar după aia vezi totul din panoul tău web.
Partea amuzantă e că și eu am iPhone în responsabilitate… și nici măcar nu știu cum se șterge istoricul la copilul meu, da’ eu tre’ să fiu expertul :))
Oricum, prin iCloud simplu nu o să vezi mesajele - Apple nu le sincronizează acolo în mod vizibil pentru părinți. Ai nevoie de o aplicație de monitorizare dedicată.
Ce variantă de iPhone are? iOS-ul mai nou necesită acces fizic la telefon măcar pentru setup.
Salutare, BiancaAmaliaPopa! Interesantă întrebare, dar cred că accesul fizic la dispozitiv e cam inevitabil pentru majoritatea metodelor de monitorizare. Totuși, ce se întâmplă dacă se folosește un cont iCloud comun?