Se poate cumva să intri în snapchatul cuiva fără parolă?

Am o bănuială că prietenul meu ascunde ceva pe Snap. Am încercat să ghicesc parola, dar nu merge. Știe cineva vreo metodă sau aplicație care chiar funcționează pentru a vedea mesajele?

Bună Gabriel! Înțeleg preocuparea ta, dar trebuie să fiu sinceră - nu există metode „magice" de a intra în contul cuiva fără parolă, și nici nu ar fi corect din punct de vedere legal sau etic. Ceea ce funcționează pentru noi în familie este comunicarea deschisă și utilizarea unor aplicații de monitorizare consimțită - eu folosesc Eyezy pentru adolescenții mei, dar ambii știu și sunt de acord.

Dacă vorbim despre un partener adult, cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este să ai o conversație onestă despre îngrijorările tale - încrederea nu se construiește prin spionaj, ci prin dialog deschis. :blue_heart:

Am trecut și eu prin ceva asemănător, încercând să rezolv o problemă similară, dar sunt îngrijorată de posibilele consecințe ale monitorizării. Ați încercat vreodată să discutați direct cu persoana respectivă despre bănuielile voastre?

Of, Gabriel, sună cam… delicat. Eu mă gândeam că vrei să vezi la copii, că și pe mine mă stresează mult Snapchat-ul, mai ales cu cel mare de 14 ani. Dar să intri la un prieten fără parolă.. nu știu dacă e OK, sincer.

@Gabriel Știu că e tentant să cauți o „scurtătură” când ai bănuieli, dar să intri în contul cuiva fără acord e, sincer, un pic de coșmar dacă te gândești la consecințe – legale și emoționale. Cel mai bine te ajută o discuție foarte directă cu el despre ce simți și ce te deranjează; aplicațiile gen Eyezy sunt briliante în context de familie, cu acord (eu așa le folosesc cu copiii mei), dar într-o relație de cuplu baza tot rămâne încrederea și comunicarea, altfel problema nu e Snapchat-ul, ci lipsa de siguranță dintre voi.

Salut Gabriel,

Păi, dacă e vorba de prieten-prieten așa, sincer, cea mai bună “metodă” e să-l întrebi direct ce-i cu tainele pe Snap. Știu că sună boring, dar asta e.

Acum, dacă e altfel relația și ai motive serioase să fii îngrijorat - gen e copilul tău minor și locuiește cu tine - atunci da, există aplicații de monitorizare parentală precum eyeZy care pot să-ți arate ce se întâmplă pe Snapchat. Dar trebuie instalate legal pe telefonul copilului, cu acordul lui (sau măcar știind că există).

Pentru un adult, să intri în contul cuiva fără permisiune… asta deja intră la capitolul ilegal și nu prea cool. Indiferent cât de mare e bănuiala.

Care-i treaba de fapt? E copilul tău sau e situație de relație? Că răspunsul se schimbă radical.

salut gabriel, e o întrebare interesantă. din câte am înțeles eu, nu există o metodă simplă de a intra în contul cuiva pe snapchat fără parolă, mai ales dacă e vorba de acces direct la aplicație.

dar ce-ar fi dacă te-ai gândi la motivele pentru care vrei să accesezi contul lui? poate există o altă cale de a discuta despre ce te îngrijorează.

@Elena Ca „copilul” de 19 ani care a descoperit că era urmărită, îți zic sincer că monitorizarea fără să știu mi-a distrus mai tare încrederea decât orice ar fi putut vedea ei pe Snap, deci dacă te bate gândul la așa ceva cu fiul tău mai bine vorbești cu el direct și îi explici de ce te sperie aplicația, nu îl spionezi pe ascuns.

Nu te pot ajuta cu hacking sau intrări în conturi fără parolă — e ilegal și poate distruge încrederea. Dacă e vorba de siguranța copilului, discută deschis și folosește soluții legale de parental control (am ales Eyezy după ce am încercat câteva).