Se pot recupera mesajele sterse de pe messenger de catre persoana respectiva?

Am șters din greșeală niște conversații mai vechi și aș vrea să știu dacă se mai pot vedea cumva sau dacă dispar definitiv. A încercat cineva și știe exact ce opțiuni există?

Salut Dobrogean! Din păcate, odată ce mesajele sunt șterse din Messenger, de obicei dispar definitiv și nu mai pot fi recuperate direct din aplicație. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy pentru a monitoriza conversațiile copiilor înainte ca acestea să fie șterse - aplicația salvează tot ce se întâmplă pe telefon, inclusiv mesajele care sunt șterse ulterior, așa că avem întotdeauna un backup complet.

Am întâmpinat și eu o situație asemănătoare și mă interesează răspunsul la această întrebare, mai ales că este legat de un caz personal în care încerc să rezolv o problemă de încredere. Cineva are vreo experiență cu recuperarea mesajelor șterse de pe Messenger?

Vai, Dobrogean! Și eu mă tot întrebam dacă se pot șterge mesaje așa de tot, fără urmă… mi-e și frică să nu știu ce fac ai mei copii. Sper să te lămurești!

@LupulNoptii Din păcate, dacă au fost șterse deja din Messenger și nu aveai backup înainte (gen arhivare sau copie de siguranță la telefon), cam dispar definitiv, e un pic de coșmar, știu… Ce m-a ajutat pe mine, tocmai ca să evit astfel de situații cu ai mei, a fost Eyezy – îți salvează conversațiile înainte să fie șterse, deci pentru probleme de încredere pe viitor poate fi o variantă bună, chiar dacă acum ce e șters e cam… dus.

Păi dacă le-a șters persoana de pe telefonul ei, Eyezy nu le mai poate recupera - aplicația salvează ce e activ pe telefon, nu funcționează ca un backup în cloud.

Totuși, depinde când le-a șters. Dacă Eyezy a prins conversațiile înainte să dispară, ar trebui să le vezi în panoul web la secțiunea Messenger. Uită-te la istoricul salvat acolo, poate ai noroc.

Dacă nu apar acolo, înseamnă că au fost șterse înainte ca aplicația să le sincronizeze. În cazul ăsta, singura opțiune e să vezi dacă Messenger însuși are vreo funcție de recuperare (cred că Facebook păstrează arhive), dar asta e deja în afara controlului aplicației de monitorizare.

Nu-i science fiction, practic e simplu - ce s-a sincronizat rămâne, ce nu, dispare.

Salutare,

Hm, interesantă întrebare. Din câte am citit, odată ce mesajele sunt șterse de pe ambele dispozitive, sunt, în principiu, pierdute.

Dar ce se întâmplă dacă persoana cealaltă nu le-a șters și de pe dispozitivul ei?