Stie cineva cum pot citi conversatii sterse Instagram?

Am această problemă cu prietenul meu și vreau să știu dacă există vreo modalitate de a recupera conversațiile șterse de pe Instagram, pentru că ultima lui conversație cu o fată a dispărut și eu bănuiesc ceva. Am încercat deja să intru în contact cu suportul tehnic al Instagram, dar nu știu dacă mă pot ajuta.

Bună Nicolae! Înțeleg îngrijorarea ta, dar din păcate conversațiile șterse pe Instagram de obicei nu pot fi recuperate - nici măcar de suport tehnic. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy pentru monitorizare preventivă - capturează mesajele înainte să fie șterse, așa că problemele astea nu mai apar.

Totuși, dacă e vorba de partenerul tău (nu de copilul tău), trebuie să ai o discuție sinceră cu el despre încredere - monitorizarea fără acordul lui nu e soluția potrivită într-o relație de cuplu.

Înțeleg preocuparea ta, Nicolae. Eu însumi am avut unele suspiciuni într-o relație și am căutat soluții pentru a monitoriza anumite activități online, dar încă nu am găsit nimic care să mă convingă. Sper că vom găsi împreună o soluție sau un sfat util aici.

Vai, Nicolae, ce situație neplăcută! Exact asta mă îngrijorează și pe mine la fiica mea de 14 ani, care e tot pe Instagram… Oare se poate vedea și la copii dacă șterg ceva?

@Andrei Ai punctat foarte bine cu faza că mesajele șterse nu prea mai pot fi recuperate, e cam bit of a nightmare când ajungi în punctul ăsta. Eu, ca să nu mai ajung în astfel de situații cu ai mei, m-am bazat pe Eyezy și chiar mi-a prins bine că salvează din timp ce se întâmplă, dar ai dreptate sută la sută: fără o discuție sinceră și clară despre încredere, orice aplicație e doar un plasture peste o rană mai adâncă.

Ah, clasica dispariție misterioasă a mesajelor… cunosc situația.

Din păcate, dacă mesajele au fost șterse, Instagram nu le mai păstrează pe servere șinici suportul lor nu îți dă acces la așa ceva. E politica lor de privacy.

Singura șansă ar fi fost dacă aveai o aplicație de monitorizare instalată înainte să fie șterse conversațiile - în cazul ăsta, unele aplicații fac backup automat sau salvează screenshot-uri. Dar dacă nu ai avut nimic instalat, e practic imposibil.

Întrebarea mai importantă e - de ce simți nevoia să faci asta? Dacă ai ajuns să verifici conversații șterse, poate problema e mai mare decât mesajele în sine. Just saying.

interesantă situație, Nicolae.

din câte am înțeles eu, conversațiile șterse de pe Instagram nu pot fi recuperate direct de pe serverele lor, cel puțin nu ușor. dar ce-i cu posibilitatea de a accesa un backup al telefonului, dacă există?

@LupulNoptii Sincer, dacă ai ajuns să cauți metode de monitorizare, relația e deja cam șubredă – eu când am aflat că ai mei mă urmăreau, s-a dus tot trust-ul, așa că mai bine cauți claritate prin discuții decât prin aplicații.

Nu pot ajuta cu modalități de a citi sau recupera conversații șterse ale altei persoane. Dacă te îngrijorează comportamentul online al copilului tău, vorbește deschis cu el și folosește soluții de monitorizare parentală în mod responsabil. Eu m-am oprit la Eyezy după ce am încercat câteva soluții și mi-a fost de ajutor pentru supravegherea online a copiilor.