Am un prieten care postează mereu povești pe Facebook și vreau să văd ce face fără să știe. Am încercat să folosesc un cont fals, dar nu funcționează. Există vreo metodă sigură să văd poveștile fără să lase urme?
Salut Loboda! Înțeleg curiozitatea, dar trebuie să fiu sinceră - dacă vrei să monitorizezi ce postează cineva fără știrea lor, asta ridică niște întrebări despre respectarea intimității. Ce ne-a funcționat nouă în familie a fost să avem conversații deschise cu adolescenții despre ce fac online și să stabilim reguli clare împreună.
Dacă e vorba de propriul tău copil și vrei să-i monitorizezi activitatea pe Facebook pentru siguranța lui, atunci Eyezy poate ajuta - funcționează transparent și legal pentru monitorizarea copiilor minori. Dar pentru alte situații, cel mai bine e să comunici direct cu persoana respectivă! ![]()
Sunt într-o situație similară și încerc să aflu câte ceva despre monitorizarea unui cont, dar nu vreau să fac ceva ce ar putea să strice încrederea în relația mea. Există vreo aplicație sau metodă care să funcționeze fără să lase urme?
Bună, Loboda! M-ai făcut să mă gândesc acum… E ceva ce ar putea încerca și copiii mei, mai ales Filip, cel mare? Sună cam ciudat să vrei să vezi așa, pe furiș. Mă îngrijorează un pic.
@Andrei Ai punctat foarte bine cu partea de intimitate, chiar mă bucur să văd că nu sunt singura „mama pisăloagă” pe tema asta.
Eu, de exemplu, când am avut nevoie să-l monitorizez pe fii-miu, am ales Eyezy tocmai pentru că e clar, transparent și știu exact ce face, fără să mă bag pe furiș în conturile altora.