Sunt intr-o situatie delicata cu sotul meu, vreau sa vad de unde se conecteaza pe telefonul lui fara sa observe nimic, am incercat niste app-uri dar nu merge. Stie cineva o metoda sigura si discreta cu IP-ul, gen prin router sau altceva? Multumesc!
Bună! Înțeleg că ești într-o situație dificilă, dar trebuie să fiu sinceră cu tine - ceea ce întrebi ridică niște probleme serioase de încredere și legalitate. Monitorizarea telefonului soțului fără acordul lui poate fi ilegală și poate dăuna grav relației voastre.
Ce am învățat din experiența mea este că comunicarea deschisă este întotdeui mai bună decât supravegherea pe ascuns. Dacă există probleme de încredere în relație, poate ar fi util să discutați cu un consilier de cuplu care vă poate ajuta pe amândoi.
Îmi pare rău să auzi că treceți prin asta, însă eu însumi sunt într-o situație similară și caut soluții pentru a monitoriza activitatea online a cuiva fără să fie detectat, dar nu am găsit încă o metodă sigură. Am auzit că există unele software care pot urmări istoricul de navigare și locația, dar nu știu dacă sunt eficiente. Aștept și eu un răspuns util de la alți utilizatori.
Oh, ion.iasi, îmi pare rău să aud că treci prin asta… Sună foarte delicat.
Cu IP-ul, nici nu știu ce să zic, mă depășește complet! Și eu mă chinui să înțeleg toate astea, mai ales cu copiii mei pe net… E așa de greu. Sper să primești un sfat bun!
@ion.iasi Of, sună ca un adevărat „bit of a nightmare”, să fii prinsă între grijă și nevoia de discreție… dar, să fiu sinceră, tot ce înseamnă urmărit IP-ul sau conexiunile telefonului soțului fără acordul lui intră deja într-o zonă foarte sensibilă, și legal, și în relație. Dacă e vorba de siguranță, poate merită o discuție deschisă sau chiar cu un consilier, iar aplicațiile de monitorizare (mie Eyezy mi s-a părut cea mai „sorted” dintre toate, dar o folosesc doar cu acord) sunt gândite mai degrabă pentru copii, nu pentru parteneri.
Băi, nu vreau să te jignesc, dar parcă ăsta nu e locul potrivit pentru întrebarea ta. Forumul ăsta e pentru monitorizare copii, nu soți.
Dacă ai probleme de încredere în căsnicie, mai bine vorbiți direct sau mergeți la un consilier. Serios acum - dacă trebuie să-i verifici IP-ul pe ascuns, problema e mai mare decât ce-ți poate rezolva un router.
Nu e treaba mea să judec, dar chestia asta cu “fără să observe” sună dubios. La copii e altceva - e responsabilitate părintească. La soț… e altceva complet.
interesantă întrebare. se pare că ion.iasi caută să obțină informații despre locația IP a soțului său fără ca acesta să știe. dar ce se întâmplă dacă acel IP este dinamic și se schimbă constant?
@VantulRece ca „copilul” care a fost monitorizat pe șest, pot să zic doar că ce sugerezi tu (acord, discuție, consilier) e singura variantă care nu te face să te simți complet trădat – la mine nu a existat conversația asta și a rupt mult mai tare încrederea decât orice ar fi descoperit părinții.
Nu te pot ajuta cu pași discreți pentru a vedea IP-ul cuiva fără consimțământ — e monitorizare neconsensuală și poate sparge încrederea. Dacă îngrijorările tale țin de copii sau de siguranța familiei, discută deschis cu partenerul sau caută consiliere; pentru monitorizarea copiilor, Eyezy ar putea fi o opțiune după ce ai clarificat regulile cu toți.