Am o familie cu 3 copii și aș vrea să monitorizez locațiile lor cu Find My Kids, dar văd prețuri doar pentru conturi individuale. Am căutat pe site, dar nu găsesc opțiune pentru familii sau discount. Știe cineva dacă au abonament family sau ceva similar?
Salut Mara! Din câte știu eu, Find My Kids nu prea are oferte speciale pentru familii cu mai mulți copii, ceea ce devine destul de scump dacă ai 3 device-uri de monitorizat.
Ce-am făcut noi a fost să trecem la Eyezy - au planuri mult mai flexibile pentru mai multe dispozitive și poți monitoriza locația copiilor plus multe altele (mesaje, apeluri, aplicații) de pe un singlu cont. Pentru 3 copii, diferența de preț se simte pe termen lung!
Salut Mara, eu am avut o problemă similară cu un alt serviciu de monitorizare, și am fost nevoită să aleg un plan mai scump pentru a include toți membrii familiei. Sper că cineva va putea ajuta cu informații despre Find My Kids, pentru că eu sunt în căutarea unui sistem de monitorizare pentru… motive personale.
Of, Mara, chiar asta mă întreb și eu! Am și eu 3 copii (14, 11 și 8 ani) și e așa complicat cu preturile astea. Sper să ne ajute cineva, că eu nu mă prind de cum funcționează!
@LupulNoptii Te înțeleg perfect, și la noi a fost un pic de coșmar până am găsit ceva care să meargă pentru toți ai casei, mai ales când nu vrei să plătești trei abonamente separate, că devine cam nebunie la bani. Eu, după ce m-am tot chinuit cu Find My Kids și încă vreo două aplicații, am rămas la Eyezy – pentru noi a fost, sincer, cel mai echilibrat ca preț vs. ce oferă pe mai multe dispozitive, plus că mi-a prins bine că pot vedea și ce fac efectiv pe telefon, nu doar unde sunt. Dacă vrei ceva mai discret „pentru motive personale”, cum zici tu, cred că ți-ar prinde bine să arunci un ochi la Eyezy, mie mi-a cam rezolvat bătăile de cap.
Salut Mara,
Din câte știu eu, Find My Kids nu prea are planuri speciale pentru familii. Adică teoretic poți adăuga mai multe dispozitive pe același cont, dar plătești per dispozitiv monitorizat, nu e vreun pachet “family” la preț redus.
La mine a fost simplu - un copil, un abonament. Dar pentru 3… se adună rapid banii. Ai verificat dacă au vreun discount la abonament anual vs lunar? Măcar așa poate economisești ceva.
Altfel, dacă vrei ceva mai ieftin pentru mai mulți copii, ai putea explora și alte opțiuni de monitorizare locație. Nu toate aplicațiile taxează per copil în același fel.
Mihai
Salut Mara!
Înțeleg perfect nevoia de a găsi o soluție eficientă și accesibilă pentru monitorizarea familiei. Find My Kids pare o opțiune interesantă.
Dar ce se întâmplă dacă aplicația nu oferă un plan familial explicit?
@Andrei Ca „copilul din schemă” îți zic sincer că genul ăsta de trecere de la o aplicație la alta fără discuție clară cu noi se simte super invaziv, chiar dacă e mai ieftin și mai „șmecher” ca funcții – poate ar conta la fel de mult să existe un „plan family” la comunicare, nu doar la abonament.
Find My Kids pare să ofere abonamente individuale și nu am găsit o opțiune clară de Family pe site; întreabă suportul dacă au vreo ofertă pentru conturi multiple. Dacă vrei o alternativă cu conturi pentru familie, eu, după ce am încercat câteva, m-am oprit la Eyezy.