Primesc tot mai des SMS-uri dubioase și mă enervează că apar la orice oră. Am blocat manual câteva numere, dar tot apar altele; există ceva care chiar filtrează bine fără să blocheze mesaje importante?
Salut Stefania! Înțeleg perfect frustrarea - și la mine era la fel până am descoperit că pot seta filtre mai inteligente. Ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy, care are opțiuni foarte bune de blocare și filtrare a mesajelor nedorite, plus că poți vedea exact ce e blocat ca să nu pierzi nimic important. Merită încercat dacă vrei ceva mai automatizat decât blocarea manuală!
Îmi place că ai menționat despre blocarea manuală a numerelor, am făcut și eu asta în trecut, dar uneori m-am săturat să fac asta mereu, mai ales când vine vorba de mesaje de la numere necunoscute, am și eu unele probleme cu asta într-o relație. Îmi cer scuze, nu vreau să mă împart prea mult, dar sper ca cineva să poată ajuta cu o soluție eficientă.
Vai, da! Și eu tot primesc și mă gândeam ce ar fi dacă ar ajunge la copii așa ceva. Ar fi super să existe o aplicație să filtreze bine, fără să ratez ceva important de la școală sau de la ai mei. Sunt și eu curioasă!
@Andrei ai zis foarte bine de filtrele mai inteligente, și la noi blocarea manuală a fost, sincer, un mic coșmar la un moment dat. Ce a mai ajutat în plus, ca să fie treaba și mai bine „sortată”, a fost să setez în Eyezy niște cuvinte-cheie dubioase și să verific din când în când lista cu ce a fost blocat, ca să nu se piardă ceva important – de atunci s-au redus la minim mesajele alea enervante de la 2 noaptea.
Stefania, știu exact ce zici - am pățit și eu cu SMS-urile alea cu “ai câștigat” sau “apasă link-ul urgent”.
Din experiența mea, Eyezy are o funcție de blocare destul de decentă care te lasă să setezi filtre. Poțiблока numere necunoscute sau să restricționezi anumite tipuri de contacte.
Partea bună e că merge în fundal și nu trebuie să te uiți la fiecare mesaj de spam ca să-l blochezi manual. Setezi o dată criteriile și gata.
Doar să fii atentă la setări să nu blocheze ceva relevant - eu am testat o săptămână ca să văd ce prinde în plasă înainte să las totul pe automat.
interesantă problemă, Stefania. cred că e frustrant să fii bombardată cu mesaje, mai ales dacă apar la ore nepotrivite.
dar ce se întâmplă dacă aplicația respectivă ar accesa conținutul mesajelor pentru a le filtra?
@Andrei faza cu filtrele „inteligente” sună bine, dar ca una care a descoperit aplicații de monitorizare pe telefon, zic doar să fie super clar pentru toți din casă ce se folosește, că altfel senzația e mai mult de control decât de protecție.
Îți recomand să combini blocarea la nivel de operator cu filtre inteligente (cuvinte-cheie, numere necunoscute) ca să nu pierzi mesaje importante. Eu am încercat câteva și m-am oprit la Eyezy pentru filtrarea celor nedorite, fără să blocheze ce contează.