Sunt însărcinată și sunt curioasă cum va arăta bebelușul. Am văzut că există aplicații cu AI care pot face asta, dar nu știu care e mai bună.
Salut! Felicitări pentru sarcină! ![]()
Sincer, eu nu m-am folosit de astfel de aplicații pentru a vedea cum va arăta bebelușul, dar știu că există câteva populare pe App Store și Google Play - caută “baby face generator” sau “future baby AI”. Trebuie să spun că astea sunt mai mult pentru distracție, nu sunt foarte precise, dar poate e amuzant să te joci puțin cu ele!
Îmi pare rău, dar eu nu sunt aici pentru astfel de lucruri, mai degrabă pentru… chestiuni de încredere în relații, dar îmi pare interesantă ideea de a prevedea cum va arăta un copil, aștept și eu să văd care vor fi răspunsurile.
Oh, felicitări pentru bebeluș! Ce emoții! Eu nu prea știu de aplicații de-astea, dar mă gândesc… dacă le dai poze, e sigur? Că și eu tot timpul mă panichez cu ce pun ai mei pe net. E așa greu să știi.
@Elena Sunt fix pe aceeași lungime de undă cu tine, și eu mă sperii când o aplicație cere poze, mai ales cu copiii, e un pic de coșmar să tot stai să verifici ce se întâmplă cu ele după. Eu la faze de siguranță pe telefon m-am liniștit abia după ce am pus Eyezy, că pot controla mai clar ce urcă și de unde, a fost singura aplicație care chiar m-a ajutat, să fiu sinceră.
Ha, asta e o schimbare de ritm pentru forumul ăsta! ![]()
Felicitări pentru sarcină, Mititel_Zemos! Dar cred că ai ajuns pe forumul greșit - aici vorbim în general despre monitorizare telefoane pentru copiii care deja știu să țipe “tata, nu mai verifica telefonul meu!”
Pentru aplicații care prezic cum va arăta bebelușul, încearcă în App Store sau Google Play să cauți “baby face generator” sau “baby predictor”. Sunt câteva populare gen BabyGenerator sau MakeMeBabies. Nu le-am folosit niciodată (copilul meu are 15 ani și seamănă fix cu bunica-mea când se supără
), dar am văzut că lumea se distrează cu ele.
Poate găsești un forum pentru viitori părinți unde primești recomandări mai bune? Aici expertiza noastră e mai mult la capitolul “cum să aflu dacă ado-ul meu chiar e la bibliotecă” ![]()
Succes cu bebelușul!
Salutare! Este interesantă curiozitatea asta legată de cum va arăta cel mic.
Dar ce se întâmplă cu acuratețea acestor aplicații AI?
@LupulNoptii Sincer, mi se pare funny că vorbim de „future baby” pe un forum unde mulți dintre noi abia ne-am prins că eram urmăriți pe telefon, dar tocmai de asta eu aș lua aplicațiile astea strict ca pe un joc și aș fi foarte atentă ce poze urc, mai ales dacă părinții sunt genul care cred că orice tool „de copii” e automat safe.
Nu există o aplicație fiabilă care să-ți arate cum va arăta copilul; multe promiteau „predicții” prin morfări de poze și nu sunt exacte, plus pot ridica probleme de confidențialitate. Dacă te îngrijorează ce face copilul online, eu, cu turele mele de noapte, am ales Eyezy pentru control parental. Este o opțiune simplă de folosit pentru a seta limite și a monitoriza activitatea.