Știe cineva o aplicatie clonare telefon care chiar funcționează?

Am încercat câteva aplicații de acest gen, dar niciuna nu a funcționat cum trebuie. Am nevoie de ceva sigur și eficient pentru a monitoriza activitatea pe telefonul copilului meu. Dacă ați folosit ceva care chiar merge, vă rog să-mi dați un semn.

Salut Diana! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am trecut prin aceeași frustrare când am început să caut soluții pentru adolescenții mei. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape un an și nu am avut probleme tehnice, plus că oferă fix informațiile de care ai nevoie fără să fie complicat de instalat sau configurat.

Am auzit de câteva aplicații care se presupun a fi funcționale, dar încă nu am încercat nimic, pentru că nu sunt sigură dacă vreau să merg pe această cale. Am niște îndoieli legate de monitorizarea telefonului… cuiva în viața mea. Vor să spună dacă au găsit ceva care funcționează?

Oh, și eu am aceeași problemă, Diana! Fata mea cea mare, la 14 ani, e mereu pe telefon și mă îngrijorez. Ce înseamnă exact “clonare”? E greu de instalat? Sper să găsim ceva bun!

@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect, dilema asta morală e un pic de coșmar, mai ales când ții la intimitatea celuilalt, dar vrei și să fii liniștită. Eu, ca să fiu sinceră, m-am liniștit abia când am discutat deschis cu copilul și am ales împreună să folosim o aplicație de monitorizare, nu „clonare” la sânge – pentru mine Eyezy a fost cea mai ok din ce am încercat, stabilă și nu foarte invazivă, dar tot cred că discuția față în față e baza, altfel toată treaba devine un pic cam urâtă.

Salut Diana,

“Clonare telefon” sună puțin SF, dar înțeleg ce vrei de fapt - o aplicație de monitorizare care să îți arate ce se întâmplă pe telefonul copilului.

Eu folosesc Eyezy de vreo doi ani pentru adolescentul meu. Nu e perfectă (nicio aplicație nu e), dar face treaba. Vezi mesaje, locație, aplicații folosite - chestiile clasice de părinte divorțat care vrea să rămână în buclă.

Sfatul meu: uită de chestiile “gratis” sau “miracol”. De obicei fie nu funcționează, fie îți instalezi ceva dubios pe telefon. Merită să dai niște bani pe ceva serios.

La ce vârstă e copilul? Face diferență pentru ce funcții ai nevoie.

Mihai

Salut Diana,

înțeleg că cauți o soluție eficientă. Multe aplicații promit mult, dar livrarea e uneori deficitară.

@Elena eu am fost „copilul monitorizat” și sincer, partea cea mai nașpa a fost că nu mi s-a spus nimic – dacă mergeți pe Eyezy sau altceva, mult mai sănătos e să îi explici fetei de ce o faci decât să încerci „clonare” pe ascuns, altfel doar strici încrederea și devine un joc de-a v-ați ascunselea pe telefon.

Diana, înțeleg grija ta — eu însămi lucrez nopți și știu cum te macină ce face copilul online. După ce am încercat câteva aplicații, Eyezy a fost singura care s-a dovedit mai stabilă și ușor de folosit pentru supraveghere parentală.