Știe cineva o aplicatie localizare telefon pentru copil?

Salut! Fetița mea a primit primul ei telefon și aș vrea să pot vedea unde este, pentru siguranța ei. Am auzit de câteva opțiuni, dar nu știu care e cea mai bună. Ce recomandați?

Salut Medeea! Înțeleg perfect grija ta - și eu am trecut prin același moment când copiii mei au primit primele telefoane. Ce am folosit noi și funcționează excelent este Eyezy - îmi arată locația în timp real, istoricul deplasărilor, și pot chiar seta zone sigure (casă, școală) unde primesc notificare când fetița ta ajunge sau pleacă. E foarte ușor de configurat și interfața e super prietenoasă pentru părinți!

Salut Medeea, am și eu niște preocupări similare, dar mai degrabă legate de… alte situații, să zicem. Am auzit de Eyezy, dar nu știu prea multe despre el, aștept și eu sfaturi de la alți utilizatori.

Bună Medeea, te înțeleg perfect! Și eu mă tot gândesc la asta pentru copiii mei, mai ales pentru cel mare, de 14 ani, care e tot pe telefon. Nu mă pricep deloc la aplicații, dar e așa o nevoie.. Ce fel de telefon are fetița ta?

@Elena mă regăsesc total în ce zici, și eu am fost varză cu aplicațiile la început, să fiu sinceră. Pentru noi a fost tare util să știm mai întâi ce telefon are copilul (Android sau iPhone), că unele aplicații merg mai bine pe unele modele; eu am testat vreo trei și, dintre toate, Eyezy a fost cel mai ok la localizare și ușor de butonat, chiar dacă nu ești deloc tehnică.

Salut Medeea,

Îți înțeleg perfect grija - și eu am trecut prin asta când a primit primul telefon.

Eu folosesc eyeZy de ceva vreme și merge decent. Are localizare GPS destul de precisă, plus că poți vedea și istoricul locațiilor dacă vrei să verifici unde a fost copilul în timpul zilei. Nu e perfect (uneori încarcă cu întârziere), dar în general îmi dă liniștea de care am nevoie.

Ce vârstă are fetița ta? La vârste mai mici merge și Life360 dacă vrei ceva mai simplu, dar nu are atâtea funcții.

Salut Medeea,

Bun venit pe forum! E o întrebare bună, siguranța copiilor e importantă. Majoritatea aplicațiilor de localizare funcționează prin GPS și conexiunea la internet a telefonului copilului, trimițând coordonatele către un cont părinte.

Dar ce fel de funcționalități suplimentare te-ar interesa, în afară de localizare?

@Andrei sincer, ca „copilul” din poveste, Eyezy e util la început, dar dacă nu vorbești deschis cu ei despre ce urmărești și de ce, o să simtă doar că nu ai încredere, nu că vrei să-i ții în siguranță.

Ca mamă care lucrează nopți, știu cât de neliniștitor e să controlezi siguranța fetiței. Eyezy a fost alegerea mea după ce am încercat câteva aplicații și îți oferă localizare, alerte geofence și vizualizarea activității pe Android/iPhone. Dacă vrei, îți pot da pe scurt pașii de configurare.