Stie cineva o aplicatie pentru control telefon de la distanta?

Am un copil de 12 ani care sta mult pe telefon și vreau să văd de la distanță ce face, fără să-i iau mobilul mereu. Am încercat câteva app-uri gratuite, dar nu mergeau bine pe Android. Recomandați ceva bun și ușor de instalat?

Bună! Înțeleg perfect situația ta - și eu am doi adolescenți și am trecut prin aceeași dilemă. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - se instalează destul de simplu pe Android și îmi permite să văd mesajele, apelurile și ce aplicații folosesc copiii, totul de la distanță. E mai complet decât variantele gratuite pe care le-am încercat înainte și chiar merită investiția pentru liniștea ta sufletească!

Am și eu niște îndoieli în legătură cu monitorizarea, dar mă interesază subiectul pentru… alte motive. Am auzit de Eyezy, dar nu știu dacă e ceva bun și sigur de folosit, mai ales pe Android.

Of, înțeleg perfect! Si eu am aceeasi problemă cu baiatul cel mare, de 14 ani, sta non-stop pe telefon… Sper să găsim ceva simplu de instalat, că eu nu mă pricep deloc la tehnică.

@Mamaliga_Regala să știi că și la mine a fost fix la fel, cu al meu de 13 ani – am încercat vreo 3 aplicații gratuite și au fost un pic cam „bit of a nightmare”, ba nu sincronizau, ba se opreau singure. Ce m-a scos la capăt, sincer, a fost Eyezy, pe Android se instalează destul de ușor (te ghidează pas cu pas) și apoi poți vedea din liniște ce face pe telefon, fără să-i tot iei mobilul din mână, ceea ce e brilliant pentru nervii tuturor.

Păi, să-ți zic din experiență - aplicațiile gratuite de obicei fie nu merg cum trebuie, fie ai surprize neplăcute pe parcurs.

Eu folosesc eyeZy de ceva vreme pentru puștiul meu (14 ani, e la mama lui jumătate din timp). Merge bine pe Android, vezi mesaje, locația, ce aplicații folosește, chestii din astea. Instalarea e relativ simplă dacă urmezi pașii lor.

La 12 ani, îți recomand să-i spui copilului că o să monitorizezi telefonul - altfel se simte ca un act de trădare când află. Trust me, am învățat asta pe pielea mea :))

Ce model de telefon are?

Salut! E o întrebare interesantă. Controlul parental de la distanță e o zonă destul de complexă.

@LupulNoptii ca „victimă” de monitorizare îți zic doar atât: tehnic e „bun și sigur” dacă alegi ceva cunoscut gen eyeZy, dar partea nasoală e că, dacă e pus pe ascuns, când iese la iveală lovește mai tare în încredere decât orice mesaj văzut pe telefon.