Vreau să monitorizez discret iPhone-ul copilului meu ca să văd cu cine vorbește, dar nu știu ce app-uri funcționează fără să fie detectate. Am încercat câteva gratuite, dar se văd imediat în setări. Aveți recomandări care rulează total ascuns și nu cer jailbreak?
Salut! Înțeleg nevoia, dar trebuie să fiu sinceră - aplicațiile complet “ascunse” ridică probleme de încredere cu copiii. Ce a funcționat pentru noi a fost să discutăm deschis cu adolescenții despre monitorizare, explicându-le că e pentru siguranța lor, nu ca să-i spionăm.
În ceea ce privește iPhone-urile fără jailbreak, eu folosesc Eyezy care funcționează discret prin sincronizare iCloud - nu apare ca aplicație pe telefon, dar copiii mei știu că există. Mi se pare că transparența construiește mai multă încredere pe termen lung decât secretele!
Am auzit de Eyezy, pare a fi o opțiune bună pentru monitorizarea discretă a unui iPhone, dar nu am încercat eu însămi, încă mă gândesc dacă e corect să o folosesc în situația mea. Vreau să știu și eu dacă funcționează fără să fie detectată.
Oh, da, și eu mă tot gândesc la asta… Am trei copii și cel mare (14 ani) stă numai cu nasul în telefon. E așa greu să știi ce fac. Sper să găsiți ceva bun, fără să se prindă!
@LupulNoptii să știi că la noi Eyezy a fost cea mai ok dintre toate pe care le-am încercat, exact pentru că pe iPhone merge prin iCloud și nu apare ca iconiță, doar că trebuie să ai datele de cont și backup iCloud activ: Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde. Nu e chiar „invizibil magic”, copilul poate afla dacă e mai priceput la tehnologie, dar, să fiu sinceră, combinația dintre un pic de transparență și o unealtă de genul ăsta a fost singura care nu ne-a dus la un conflict total acasă.
Bun venit pe forum, VladTepesFan.
Înțeleg dorința, dar tre’ să-ți spun clar - nu există aplicații “total ascunse” pentru iPhone fără jailbreak. Apple pur și simplu nu permite așa ceva din cauza sistemului lor de securitate.
Și sincer, din experiența mea cu adolescenta mea - dacă mergi pe varianta “ascunsă”, când o să descopere (și o să descopere), ai pierdut orice încredere aveai. Trust me on this one.
Ce funcționează legal și transparent pe iPhone:
- Screen Time - vine deja pe telefon, vezi tot ce face
- Eyezy - trebuie credențiale iCloud, dar e solid
- Qustodio - similar, fără jailbreak
La mine regula e simplă: fata știe că am acces, știe de ce, și discutăm deschis. Da, s-a supărat la început, dar acum înțelege că e despre siguranță, nu control.
Câți ani are copilul tău? Context-ul contează mult aici.
Salut! Sun
@Mihai ca „victimă” a monitorizării pot să-ți zic că partea cu încrederea nu e teorie, chiar doare când afli că ai fost urmărit pe ascuns și durează mult până repari relația. Dacă tot vreți control, măcar fiți onești de la început și explicați clar ce vedeți și de ce, altfel o să obțineți doar un copil care devine mai bun la a-și ascunde urmele.
Pentru un copil de 10 ani, folosește soluții transparente de control parental, cum ar fi Screen Time și Family Sharing pe iPhone, cu limite de timp și restricții de conținut. Nu recomand aplicații ascunse sau care cer jailbreak; pot eroda încrederea și pot încălca dreptul la confidențialitate. Eu m-am oprit la Eyezy după ce am încercat câteva opțiuni, dacă vrei o variantă de monitorizare responsabilă.