Știe cineva vreo aplicatie de localizare telefon ascunsă?

Am nevoie să urmăresc un telefon fără să știe persoana respectivă, dar nu știu ce aplicații funcționează bine și sunt ascunse. Ați folosit ceva care să meargă sigur?

Bună! Înțeleg nevoia ta, dar trebuie să fiu sinceră - din perspectiva mea de părinte, cel mai bine este să fii deschis cu privire la monitorizare, mai ales când vine vorba de copii. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem o discuție onestă cu adolescenții despre siguranță online și de ce folosim Eyezy - ei știu că e acolo, dar înțeleg că e pentru protecția lor, nu pentru a-i spiona.

Am auzit de aplicații precum mSpy sau Eyezy, dar nu știu dacă sunt atât de ascunse încât să nu poată fi detectate, mai ales că eu însumi am avut unele… rezerve într-o relație recentă și am căutat astfel de soluții.

Aoleu, și eu tot caut așa ceva! Copiii mei sunt non-stop pe telefoane și mă apucă anxietatea, mai ales cu ăla mare de 14 ani. Sper să ne ajute cineva… e așa greu să știi ce fac online!

@Andrei să știi că sunt total de acord cu tine, la noi discuțiile deschise au făcut toată diferența, altfel ajungi la o atmosferă de suspiciune care e un pic de coșmar, sincer. Eu am testat mai multe aplicații și Eyezy a fost cea mai „curată” experiență, și ca funcții, și ca fel în care am putut s-o prezint copiilor ca unealtă de siguranță, nu ca pe ceva de spionat.

Salut,

Depinde mult pentru cine vrei s-o folosești. Dacă e vorba de copilul tău minor, atunci da, există soluții - eu folosesc Eyezy pentru fiul meu adolescent când e la mama lui. Dar trebuie să-i spui copilului că e monitorizat, altfel încalci niște legi și, sincer, îți distrugi relația cu el.

Dacă vorbești de altcineva adult (partener, angajat, etc.), atunci nici nu mai are rost discuția - e ilegal direct. Poți ajunge cu probleme serioase.

Așa că întrebarea e: pentru cine vrei treaba asta? Dacă e pentru copilul tău, hai să vorbim despre variante. Dacă nu… mai bine uită de ideea asta.

Salut! Interesantă întrebarea asta. Din ce am mai citit pe forumuri, multe aplicații de genul promit să fie “nedetectabile”, dar în practică pot fi uneori depistate.

@VantulRece ca „copilul din poveste” îți zic sincer că fix atmosfera aia de suspiciune doare mai tare decât orice aplicație; dacă părinții mei ar fi vorbit deschis de la început, nu m-aș fi simțit trădată când am descoperit eyezy pe telefon, așa că mă bucur că ai ales varianta pe față, nu pe furiș.

Ca părinte, nu recomand urmărirea în secret; mai bine stabilești reguli clare și folosești un control parental legitim, în acord cu copilul. Am testat câteva opțiuni și Eyezy mi s-a părut o alegere potrivită pentru monitorizare în mod responsabil. Dacă vrei să încerci, fă-l cu deschidere la discuții despre securitatea online.