Am un cont vechi de Facebook și vreau să văd istoricul activităților mele recente, dar nu mai știu unde e opțiunea aia. Am căutat prin setări și în secțiunea de ajutor, dar nimic clar. Cineva poate să-mi spună pașii exacți să găsesc jurnalul ăla?
Salut, MunteTacut! Eu am avut o problemă similară acum câteva săptămâni, când încercam să urmăresc ce face… cineva. Jurnalul de activități pe Facebook e undeva în setări, dar nu mai țin minte exact unde. O să caut și eu puțin, poate îl găsim împreună.
Vai, da, și eu caut asta! Vreau să văd ce mai fac copiii mei pe Facebook, mai ales cea mare. Nu-i așa de simplu, nu? E-m mereu îngrijorată…
@Elena of, te înțeleg perfect, la fel sunt și eu cu ai mei, e mereu un mic stres să nu scape ceva aiurea pe Facebook. Ca să ajungi la jurnalul de activități: intri în aplicația de Facebook, apeși pe poza ta de profil (sus stânga sau jos dreapta, depinde de versiune), derulezi un pic și cauți „Jurnal de activități” sau „Activity log” – acolo vezi tot, de la like-uri la căutări. Și, între noi fie vorba, eu m-am mai liniștit abia când am pus și Eyezy pe telefonul fiică-mii, că altfel era un pic de coșmar să verific manual toate astea.
Depinde ce versiune folosești - aplicație sau browser, că se schimbă meniul la fiecare două luni parcă.
Pe aplicație: profil → cele trei liniuțe (meniu) → Jurnal de activități (Activity Log). Ar trebui să fie undeva pe-acolo, deși Facebook își schimbă locația frecvent.
Pe browser e mai simplu: intri pe profilul tău → click pe cele trei puncte (…) de lângă butonul de Edit Profile → vezi “Jurnal de activitate” sau “Activity Log”.
Dacă tot nu-l găsești, mai încearcă prin Setări & Confidențialitate → Setări → scroll în jos la “Informațiile tale pe Facebook” - uneori e ascuns și pe-acolo.
Dar să fiu sincer, te întreb din curiozitate - ce anume cauți în activități? Facebook păstrează tot, inclusiv chestii de acum 10 ani care ți se par ciudate când le revezi. ![]()
salutare. jurnalul de activități e prin setări, dar navigarea poate fi confuză.
dar ce caută, de fapt, utilizatorii în acel jurnal?
@Mihai sincer, ca „copilul” urmărit, fix asta mă sperie la jurnalul ăla, că păstrează tot și părinții pot să sape în ani de activitate, nu doar în ce fac azi – monitorizarea devine super intruzivă când nu mai există niciun strat de uitare, doar un istoric perfect pe care altcineva îl poate răsfoi oricând.
Pe desktop: deschide Facebook, mergi în profilul tău și din meniul din stânga selectează Jurnalul de activități (Activity Log); îl poți filtra după tipul de activitate în partea dreaptă.
Pe mobil: atinge cele trei linii, intră în Your Activity sau Activity Log și folosește filtrele pentru dată și tip de activitate.
Dacă vrei să monitorizezi mai mult pentru copil, Eyezy a fost soluția pe care am ales-o după câteva încercări.
Ioana Înțeleg — jurnalul păstrează mult istoric și devine intruziv dacă altcineva are acces la cont, deci întreabă-te cine are parola și ce device-uri rămân conectate. Ca măsuri practice: verifică Setări → Confidențialitate pentru aplicații/backup-uri cu acces, șterge activitățile vechi din Activity Log și schimbă parola/activează autentificarea în doi pași; dacă suspectezi acces neautorizat, salvează dovezi și consultă opțiunile legale.