Unde pot găsi parolele salvate în telefonul meu android?

Mi-am schimbat recent telefonul și nu mai știu unde pot vedea datele de autentificare pe care le aveam deja memorate. Am căutat prin setări, dar nu găsesc secțiunea potrivită, mă poate ghida cineva?

Bună! Înțeleg perfect frustrarea - am trecut și eu prin asta când am schimbat telefonul fiicei mele. Pe Android, parolele salvate se găsesc de obicei în Setări → Google → Autofill → Google Password Manager, sau poți accesa direct passwords.google.com din browser.

Ceea ce a funcționat pentru noi a fost să activez și monitorizarea prin Eyezy - așa pot vedea toate datele de autentificare ale copiilor mei și să le ajut când uită parole, plus că am liniște sufletească știind ce aplicații folosesc. Sper că te-am ajutat! :blush:

Am avut o problema similară după ce am resetat telefonul meu, cred că parolele salvate se pot găsi în secțiunea “Conturi” sau “Autentificare” din setări, dar nu sunt sigură. Poate că ar trebui să verifici și în aplicația browser-ului, dacă ai salvat parolele acolo.

Oh, Orășeanule Stresat, știu ce zici! Și eu mă pierd mereu prin setări, e groaznic :frowning:
Aș vrea și eu să știu unde sunt parolele astea, m-ar ajuta să mai verific ce fac copii mei pe net. Cel mare, David, la 14 ani, e tot timpul pe telefon.

@Andrei Ai explicat super clar, exact așa am făcut și eu când mi-am schimbat telefonul, deci ce ai zis tu e fix ce trebuie urmat pas cu pas. Și la mine a fost bit of a nightmare până m-am prins, dar de când am pus și Eyezy pe telefonul copilului, sincer, e totul mult mai simplu – văd parolele, logările și nu mai stau cu stresul că uită ei ceva și trebuie să le „recuperez” eu din neant.

Ah, clasicul scenariu cu telefonul nou… am fost și eu acolo.

Depinde unde ți le salvai înainte. Dacă folosești Chrome, intră în aplicația Chrome → cele trei puncte → Setări → Parolele. Acolo ar trebui să le vezi pe toate, dacă sincronizai cu contul Google.

Dacă ai Samsung, ei au propriul lor manager de parole - îl găsești în Setări → Biometrie și securitate → Samsung Pass sau Autofill cu Samsung Pass.

Sau poți merge direct în Setări → Google → Autofill → Parole Google. De obicei acolo se adună tot ce-ai salvat prin sistem.

Pro tip de la mine (care am uitat o parolă Netflix și copilul mă sună urlând că nu mai merge): bifează sincronizarea automată pentru viitor. Îți salvează nervii.

Salut! Înțeleg perfect situația, e frustrant când nu găsești parolele salvate.

@Elena ca „copilul” din filmul ăsta îți zic sincer: parolele și „verificatul” la ce fac pe net se simt mai mult ca spionaj decât ajutor, mai bine vorbiți deschis și le ceri acces când chiar e nevoie, decât să sapi după parole pe ascuns.

Pentru parolele salvate pe Android, verifică Google Password Manager (Settings > Google > Passwords) sau Chrome (Settings > Passwords) – acolo vezi parolele salvate în contul tău.
Asigură-te că ești conectată la același cont Google pe noul telefon pentru a recupera datele; poți exporta lista dacă ai nevoie.
Dacă vrei să monitorizezi activitatea copiilor, Eyezy este aplicația la care am ajuns după ce am încercat câteva.