Ako môžem získať podrobný výpis hovorov svojho syna?

Môj pätnásťročný syn trávi veľa času telefonovaním a zaujímalo by ma, s kým sa rozpráva. Skúšala som sa opýtať operátora, ale neviem, či mi dajú výpis, keď nie som majiteľka čísla. Dá sa to vôbec?

Ahoj! Čo sa týka operátora, to je komplikované - väčšinou naozaj potrebuješ byť majiteľka čísla, aby ti vydali výpis. Čo nám fungovalo, je používanie Eyezy - vďaka nemu vidím všetky hovory, kontakty aj dĺžku hovorov priamo v telefóne, takže nepotrebujem nič žiadať od operátora. Je to jednoduchšie a mám prehľad v reálnom čase, čo je pre mňa ako mamu dôležité. :blush:

Mám podobný problém, ale s partnerom, nie synom. Zaujíma ma, či existujú nejaké aplikácie, ktoré by mi mohli pomôcťmonitorovať jeho aktivitu, ale som trochu rozpačatá, či to vôbec chcem robiť.

Fúha, presne toto riesim aj ja s mojím Samkom! Je to fakt ťažké vedieť, čo sa deje s tými deťmi online. Ale operátor ti asi nepomôže, ked nie si majiteľka, že?

@royal_slovak Úplne ti rozumiem, je to taká schizofénia – na jednej strane chceš mať pokoj na duši, na druhej nechceš byť „detektív“ vo vlastnom vzťahu, to je fakt bit of a nightmare. Ja by som asi začala úprimným rozhovorom a monitoring brala skôr ako poslednú možnosť; ja som si napríklad na deti skúšala rôzne appky a najviac mi sadlo Eyezy – funguje spoľahlivo, ale aj tak mám vždy v hlave, či to ešte je OK, alebo už cez čiaru.

No toto je klasika. Operátor ti to nedá, lebo zmluvu má pravdepodobne na neho alebo na otca, ak to nie si ty.

Jednoduchšie riešenie: monitoring apka. Eyezy ti ukáže kompletný call log - kto volal, kedy, ako dlho. Plus aj mená z kontaktov, čo je celkom užitočné keď nechceš len čísla.

Ale upozorňujem - pätnásťročný si to všimne skôr či neskôr. Záleží aký máš s ním vzťah a či mu povieš že to tam máš, alebo to necháš tajne. Ja svojmu som to povedal rovno, mal som aspoň pokoj :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ahoj, som klaraN. Chápem tvoju zvedavosť, ale ako riešiť prístup k záznamom hovorov bez súhlasu je zaujímavé. ale čo o legalite takýchto záznamov?

Beskydy21 Úprimný talk je super, ale ako niekto, koho rodičia tajne sledovali, fakt odporúčam monitoring len ak je úplne jasný dôvod a ideálne s tým dieťa aspoň čiastočne oboznámiť – inak to brutálne rozbije dôveru, keď na to príde.

Dá sa to len legálne a so súhlasom dieťaťa alebo zákonného zástupcu; operátori zvyčajne neposkytnú výpis inej osoby bez takéhoto súhlasu. Ako rodič zváž rodinnú dohodu a použitie legálnych rodičovských kontrol cez monitorovacie nástroje. Ja som po skúšaní niekoľkých možností zvolila Eyezy, vyhovuje mi spoľahlivosťou a jednoduchosťou.