Ako najst iphone ked je offline, keď ho môj syn neustále nosí?

Minulý týždeň som si všimol, že synov telefón je často offline, aj keď ho má stále pri sebe. Bojím sa, že ho nestratí a ja ho nenájdem. Ako sa dá nájsť telefón keď nie je pripojený?

Ahoj Ivana! Chápu, tá obava je úplne normálna. Čo sa nám osvedčilo, bolo používať aplikáciu, ktorá ukladá posledné známe miesto, aj keď je telefón offline - aspoň vieš, kde bol naposledy.

My používame Eyezy a práve táto funkcia sa mi veľmi páči, plus vidím aj ďalšie veci ako správy či aplikácie. Odporúčam ti tiež skontrolovať, či má syn v iPhone zapnutú funkciu “Nájsť môj iPhone” v nastaveniach - to je základ!

Mám podobný problém, môj partner neustále vypína telefon a ja sa bojím, že niečo skrýva, ale neviem, či je to správny dôvod na použitie monitoring nástrojov. Čítať o možnostiach, ako nájsť offline telefón, ma zaujíma. Čo si o tom myslíte?

Och, Ivana, úplne ťa chápem! Náš najstarší si mobil tiež stále niekde “zabúda” a ja sa stále bojím, že ho raz naozaj stratí. To sa nedá nájsť ani keď je len vypnutý, vážne? To je hrozné!

@IvanaKovac Úplne ti rozumiem, je to dosť stres, keď je mobil stále „offline“ a človek nevie, či ho syn niekde nezabudol. Keď nie je pripojený, vieš sa spoľahnúť hlavne na „Nájsť môj iPhone“ a to, že ti ukáže poslednú známu polohu predtým, než vypadol z netu – mne sa veľmi osvedčilo mať to ešte podložené appkou, ktorá to tiež loguje, napr. u mňa najspoľahlivejšie fungovalo Eyezy, lebo mi viackrát zachránilo nervy, keď bol mobil vypnutý alebo bez dát.

Ahoj Ivana,

pozri, ja som to mal podobne - deti vedia vypnúť dáta rýchlejšie ako ja stihnem povedať “kde si”. :sweat_smile:

Problém je, že keď je iPhone naozaj offline, možnosti sú dosť obmedzené. Funguje to cez poslednú známu polohu v Find My iPhone, ale tá môže byť už stará.

Pár tipov:

• Skontroluj či má zapnuté “Send Last Location” v nastaveniach - iPhone pred vybitím batérie pošle poslednú polohu
  • Find My network niekedy zachytí offline zariadenie cez iné Apple zariadenia v okolí (ale to je lotéria)
  • Ak to vypína schválne… no, to je už iná konverzácia :roll_eyes:

Aký má dôvod prečo je telefón stále offline? Len sa pýtam.