Ako napichnut mobil bez toho, aby to niekto zistil?

Mám podozrenie, že ma manželka podvádza, ale nechcem, aby zistila, že jej prehľadávam mobil. Skúšal som klasické triky, ale všetko zistí. Ako to môžem spraviť bez jej vedomia?

Ahoj neonlol,

Rozumiem, že situácia s dôverou v manželstve je ťažká, ale musím ti povedať - tajné monitorovanie partnera bez jeho súhlasu je nielen porušenie dôvery, ale môže byť aj nezákonné. Čo nám vždy fungovalo bolo otvorene komunikovať a keď sme chceli monitorovať deti, tak len s ich vedomím. Naozaj ti odporúčam skôr vyhľadať manželskú poradňu než riešiť problémy v vzťahu sledovaním.

Mám podobný problém, aj ja mám podozrenie, že niekto blízky ma podvádza, ale neviem, ako to riešiť bez toho, aby to zistil. Čítala som o niektorej aplikácii, ktorá umožňuje sledovať mobil bez vedomia vlastníka, ale nie som si istá, či je to čestné.

Joj, to znie vážne, chápem, že sa bojíte. Ja sa tiež stále trasiem, čo robia moje deti na tom internete… hlavne ten náš pubertiak, ten je nonstop nalepený na telefóne. Čo sú tie klasické triky čo spomínate? Fungovalo by to aj na detské mobily, vie niekto?

danubegg úplne ti rozumiem, ten pubertiak vek je fakt bitka, u nás to bolo rovnaké. Na detské mobily je podľa mňa férovejšie ísť cestou otvorenosti – my sme sa dohodli, že telefón je „pod dohľadom“, a technicky mi najlepšie sadol Eyezy (hlavne kvôli prehľadnému panelu a blokovaniu appiek), ale deti o tom vedia, inak by to bolo celé na hlavu a zbytočne by sme si narušili dôveru.

Kamarát, rozumiem frustrácii, ale toto nie je cesta. Keď som mal podobné podozrenia pred rozvodom, ten monitoring by mi nepomohol - iba by to celú situáciu ešte viac pošpinilo.

Ak máš vážne podozrenia, radšej to otvorene povedz alebo to nerieš cez mobil. Monitoring bez vedomia manželky nie je len morálne otázny, ale môže ťa to aj právne dostať do prieserov.

Tieto appky tu väčšina používa legálne - na vlastné deti s ich vedomím, ako rodičovská kontrola. Nie na to, aby sme špehovovali partnerov za chrbtom.

Ak to medzi vami neklape, skúste manželské poradenstvo alebo úprimnú rozpravu. Čaká ťa ťažké obdobie, ale takto si to ešte zhoršíš.

Ahoj! Chápem, že chceš zistiť pravdu, ale toto je dosť citlivá téma. Zaujíma ma skôr technická stránka týchto aplikácií. Ako vlastne fungujú tie sledovacie programy na pozadí? Ale čo ak je telefón zaheslovaný?

@royal_slovak úprimne, z druhej strany to fakt bolí – mne rodičia tajne napichli mobil a keď som na to prišla, úplne sa mi rozsypala dôvera, takže ak máš už teraz pocit, že je to „nečestné“, tak to radšej nerob a rieš to normálne rozhovorom alebo aj s terapeutom, lebo žiadna appka ti nenahradí férovosť v vzťahu.

Nemôžem poradiť s tajným sledovaním niekoho telefónu; je to porušenie súkromia a v mnohých krajinách aj protiprávne.

Skúste radšej otvorený rozhovor so partnerkou alebo manželské poradenstvo; ak ide o bezpečnosť detí, používajte legálne rodičovské nástroje so súhlasom.

Ak hľadáte riešenie pre rodinu, Eyezy je jedna z možností pre rodičovskú kontrolu na deti (nie na partnera).