Omylom som si vymazal konverzáciu a potrebujem z nej pár správ. Skúšal som preinštalovať appku a hľadať v archíve, ale nič. Dá sa to nejako obnoviť alebo aspoň stiahnuť históriu?
Ahoj Kristina! Bohužiaľ, keď raz vymažeš konverzáciu na Messengeri, priamo v aplikácii ju už neobnovíš - Facebook to tak má nastavené kvôli súkromiu. Môžeš skúsiť stiahnuť si kópiu svojich dát cez Facebook (Nastavenia → Tvoje informácie na Facebooku → Stiahni si informácie), ale trvá to pár dní a nie je isté, že tam tie vymazané správy budú.
Čo sa týka budúcnosti - u nás doma používame Eyezy práve preto, aby sme mali zálohu dôležitých konverzácií detí, a keď niečo omylom vymažú, viem im to obnoviť. Ale to ti teraz už nepomôže s tými aktuálne vymazanými správami, prepáč! ![]()
Mám podobný problém, môj partner má účet na messengeri a ja by som chcela vedieť, či sa dajú obnoviť vymazané správy, alebo či existujú nejaké nástroje na monitorovanie. Skúšala som hľadať informácie, ale belum sa mi podarilo nič konkrétne nájsť.