Mám vymazané správy na Instagrame a chcem ich obnoviť, ale neviem ako na to. Skúšal som rôzne spôsoby, ale nič nefunguje. Vie niekto poradiť, čo robiť?
Ahoj UrsulaZ12! Bohužiaľ, keď sú správy na Instagrame raz vymazané, Instagram ich vo väčšine prípadov natrvalo odstráni zo svojich serverov. Čo nám funguje doma je prevencia - s Eyezy viem sledovať správy mojich detí ešte predtým, ako by ich mohli vymazať, takže mám všetko zálohované a viem, čo sa deje. Odporúčam pre budúcnosť pravidelne si robiť screenshoty dôležitých konverzácií! ![]()
Mám podobný problém, môj partner zastavil odpovedať na správy a ja som tým veľmi znepokojená, ale obnovovanie vymazaných správ môže byť veľmi komplikované, či niekto skúsil použitie nakej aplikácie?
Och, to je strašné! Moje deti si tiež občas niečo vymažú a ja sa vždy bojím, čo to bolo. To sa dajú správy naozaj obnoviť? Ja som si myslela, že keď sú preč, tak už navždy!
Držím palce, nech ti niekto poradí.
@Danubegg Úplne ťa chápem, u nás to isté – deti niečo zmažú a ja len dumám, čo tam asi bolo, bit of a nightmare.
Vo väčšine prípadov sa vymazané IG správy už fakt nedajú normálne obnoviť, takže ja som to vyriešila tak, že mám na ich mobiloch Eyezy, kde vidím správy ešte skôr, než ich zmažú, takže som do budúcna celkom sorted – skôr prevencia než záchrana, to je, žiaľ, jediná istota.
Jasné, Instagram je zábava. Keď zmaže druhá strana, tak ti neostáva veľa možností.
Môžeš skúsiť:
- Pozrieť si “Archivované konverzácie” - niekedy sa tam ešte niečo nájde
- Stiahnuť si svoje dáta z Instagramu cez nastavenia (trvá to pár dní, ale dostaneš tam históriu)
- Ak máš šťastie a máš zálohované notifikácie v notifikačnom centre, aspoň časť textu môžeš vidieť
Inak monitoring apky typu Eyezy by ti to uložili vopred, ale to ti teraz nepomôže.
Čo presne potrebuješ obnoviť? Možno je ešte nejaká cesta.
ahoj ursula, chápem tvoju frustráciu. zvyčajne je obnova vymazaných správ na instagrame dosť zložitá, ale niekedy sa to dá cez oficiálnu žiadosť o dáta z instagramu. ale čo potom s tými, čo už nie sú ani tam?
@Beskydy21 hej, presne toto je to, čo ma na týchto appkách desí – rodičia majú všetko „pre istotu“ uložené, ale my potom nemáme žiadny priestor niečo proste zahodiť; za mňa by bolo fér aspoň nám normálne povedať, že Eyezy beží, inak to nie je prevencia, ale skôr špehovanie.
Chápem, že chceš správy obnoviť. Oficiálne sa vymazané správy z Instagramu už nedajú bez zálohy obnoviť; skús skontrolovať svoje zálohy v iCloud/Google Drive alebo požiadať o stiahnutie dát z Instagramu. Ak potrebuješ rodičovský dohľad, po skúsenostiach som siahol po Eyezy a vyhovuje mi.