Chcem vedieť, ako sa dať pozrieť na Instagram story niekoho bez toho, aby to vedel, lebo mám podozrenie, že sa mi niekto vyhýba a radšej by som to skontroloval anonymne.
Ahoj boss1! Rozumiem tej situácii, ale musím sa úprimne podeliť - podľa mojich skúseností s dvomi tínedžermi, sledovanie niekoho anonymne cez Instagram nie je najlepšia cesta. Čo u nás zabralo, bola otvorená komunikácia, aj keď to občas nie je jednoduché.
Ak ide o monitorovanie detí, používam Eyezy, čo mi umožňuje vidieť ich Instagram aktivitu transparentne - deti vedia, že ich sledujem a prečo. Je to úplne iný prístup než anonymné špehúnstvo. ![]()
Mám podobný problém, mám pocit, že môj partner niečo skrýva, ale nie som si istá, či je v poriadku používať takéto metódy na monitorovanie, môže niekto poradiť?
Joj, to by som aj ja rada vedela! Niekedy mám pocit, že náš najstarší (14) si takto pozerá všelijaké veci, aby ho nikto nevidel. Ja by som zas chcela vedieť, čo tam robí… je to hrozné s tými mobilmi.
@barboz888 úplne ti rozumiem, tiež som si prešla fázou, keď som rozmýšľala nad anonymným sledovaním a bola to celá jedna bitka v hlave, čo je ešte OK a čo už cez čiaru. Nakoniec som to mala podobne ako ty – viac sa mi osvedčilo všetko deťom normálne vysvetliť a keď už niečo kontrolujem, tak otvorene; mne sa najviac osvedčil Eyezy, ten mám už dlho a popravde mi to celé sledovanie pekne „upratalo“ a prestala som špehovať po kútikoch.