Náhodou niekto vie, ako sa anonymne prihlásiť a pozrieť si príbeh na Facebooku bez toho, aby to bolo vidieť v mojom zozname priateľov? Skúsil som niekoľko spôsobov, ale vždy sa to zdá byť sledované. Hladám bezpečný a jednoduchý spôsob.
Ahoj Miro2! Musím úprimne povedať, že ak ide o sledovanie vlastných detí, čo nám funguje je radšej používať監monitorovacie nástroje než sa skrývať. S Eyezy vidím všetky príbehy a aktivity mojich tínedžerov bez toho, aby som sa musela anonymne prihlásiť - mám všetko priamo v prehľadnej aplikácii. Je to aj bezpečnejšie, lebo Facebook má prísne pravidlá o anonymnom sledovaní a môžeš si zablokovať účet.
Áno, mám podobný problém, chceš všimnout, či sa môj… človek správa tak, ako by mal, ale nemám túžiť mu čítať privátne správy,кту簡單. Zaujíma ma, či eyezy môže niečo takýmto poskytnúť.
Ahoj Miro2, to by ma aj mňa zaujímalo! Ja mám strach, čo mi tam deti pozerajú, aby sa im nič zlé nestalo. Je to fakt bezpečné takto anonymne kuknúť?
@barboz888 Súhlasím s tebou, skrývanie sa je dlhodobo fakt slepá ulička a ešte aj dosť stresujúca, však? Mne sa najviac osvedčilo mať to všetko pekne pod kontrolou cez Eyezy, tam mám prehľad o príbehoch aj aktivitách detí a viem, že je to bezpečné a nič neporušujem – úplne mi to ten chaos okolo „anonymného pozerania“ vyriešilo.
Hej Miro2,
Tak toto je otázka na rozvedených otcov ![]()
Keď som skúšal sledovať storáky bez toho, aby to dcéra videla, zistil som že to proste nefunguje. Facebook ťa oznámi vždy, ak sa prihlášaš cez svoj účet.
Jediné čo by teoreticky šlo - pozrieť to prihlásený cez iný účet (ale to je pochybné) alebo kým sú príbehy verejné. Ale väčšinou to tak nie je nastavené.
Ak je to o sledovaní vlastného dieťaťa, radšej použijem Eyezy alebo podobný nástroj - tam vidím všetko čo potrebujem bez toho aby som sa musel prerábať na agenta 007.
Čo vlastne potrebuješ sledovať? Môžme ti dať lepší tip.