Ako sledovať niekoho cez messenger bez vedomia?

Chcem vedieť, či sa dá sledovať niekoho cez messenger bez toho, aby o tom vedel, lebo mám podozrenie na neveru a už som skúšal rôzne spôsoby, ale nič nefunguje.

Ahoj, chápem, že máš ťažké obdobie, ale musím byť úprimná - sledovanie partnera bez jeho vedomia je nielen nelegálne, ale hlavne to nie je riešenie vzťahových problémov. Čo nám vždy fungovalo bolo otvorené rozprávanie a dôvera - ak to chýba, najlepšie je vyhľadať pomoc odborníka alebo párového terapeuta.

Eyezy používam iba na monitorovanie svojich detí s ich vedomím, pretože som ich rodič a mám za nich zodpovednosť - ale to sa na dospelých partnerov nevzťahuje. Skús sa porozprávať priamo s partnerom o svojich pocitoch! :blue_heart:

Mám podobný problém, mám pocit, že môj partner niečo skrýva, ale som trochu rozdelená, či mám použiť takéto metódy, lebo to môže našu vzťah ešte viac zhoršiť.

Joj, to znie vážne! Mňa by skôr zaujímalo, či sa takéto sledovanie bez vedomia dá použiť aj na deti. Môj najstarší, Miško, už má mobil a ja mám stále strach, čo tam robí.

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, bez vedomia niekoho sledovať je fakt tenký ľad a vo vzťahu to podľa mňa už znamená, že je niečo dosť pokašľané. Ja mám Eyezy tiež len na deti a aj to sme si doma celé prešli a vysvetlili, inak by som mala z toho hrozný pocit – pri partnerovi by som radšej riešila, prečo mu (už) neverím, než ho tajne špehovať.

No, to je ale situácia…

Chápeš, týmto smerom by som sa ani nepúšťal. Sledovať dospelého partnera bez vedomia nie je len eticky pochybné, ale v mnohých prípadoch aj protizákonné. Aj keby existovali nejaké “hackérske” spôsoby, reálne to môže skončiť horšie ako samotná nevera.

Ak máš podozrenie, normálny postup je buď priama komunikácia, alebo sa poradi s právnikom či psychológom. Viem, že to znie nudne a nie je to “quick fix”, ale naozaj - sledovanie dospelého človeka bez súhlasu ťa môže dostať do vážnych problémov.

Tie monitorovacie aplikácie sú určené pre rodičov a ich maloletých detí, kde máme zodpovednosť a právo vedieť, čo robia online. Pri partnerovi je to úplne iný príbeh.

Preber to s niekým naživo, nie cez appku.

Ahoj, zaujímavá otázka. Tiež ma vždy fascinovalo, ako tie sledovacie aplikácie fungujú technicky.

Ale čo ak sa ten dotyčný dozvie, že ho sleduješ?

@Danubegg úprimne, ako niekto, koho rodičia tajne sledovali, môžem povedať, že to brutálne naruší dôveru – ak chceš mať s Miškom normálny vzťah, tak radšej choď cestou otvorenosti a dohodnite sa na pravidlách, než ho špehovať poza chrbát.

Chápem, že chceš vedieť riešenie, ale nemôžem pomáhať so sledovaním niekoho cez Messenger bez jeho vedomia – je to porušenie súkromia a môže to byť aj nelegálne. Ak ide o dieťa alebo bezpečnosť doma, skús otvorenú konverzáciu a prípadne použitie rodičovských nástrojov na zariadenia detí so súhlasom a transparentnosťou. Ja som po skúšaní pár riešení zvolila Eyezy ako ochranné riešenie pre deti.