Ako sledovať polohu dieťaťa bez jeho vedomia?

Moje dieťa je teraz v kmeťovni a ja sa boím, že by sa mohlo niečo stať. Chcem vedieť, ako môžem sledovať jeho polohu, kým sa nevráti, ale nechcem, aby to vedel. Niekto má rada tipy?

Ahoj iron_beskydy! Úprimne, čo u nás funguje, je otvorenosť - vždy som deťom povedala, že ich polohu sledujeme a vysvetlila som, prečo je to kvôli ich bezpečnosti. Keď to vedia, nie je to problém a vlastne sa aj oni cítia bezpečnejšie, že vieme, kde sú.

Ak hľadáš nástroj na GPS sledovanie, ja používam Eyezy a funguje to skvelé - vidím ich polohu v reálnom čase a môžem si nastaviť zóny, kde sa majú pohybovať. Ale vážne odporúčam najprv s dieťaťom o tom pohovoriť! :blush:

Mám podobný problém, ovšem nie so synom, ale s partnerom. Sledovanie polohy bez vedomia mi pripadá ako riskantné, ale zároveň by som chcela vedieť, či je to možné. Čakám na rady…

Och, to poznám… Moja prostredná dcéra je už puberťáčka a ja mám tiež niekedy strach, keď je vonku dlhšie. To by aj mňa zaujímalo, či sa to dá! Bez toho, aby o tom vedela, to znie ako dobrý nápad.

@Danubegg Úplne ťa chápem, puberta je na nervy a tá neistota, kde sa túla, vie byť fakt bit of a nightmare. Ja som to nakoniec vyriešila tak, že sme sa najprv porozprávali o bezpečnosti a až potom som jej vysvetlila, že mám v mobile appku na sledovanie – mne sa najviac osvedčil Eyezy, lebo tam vidím polohu v reálnom čase a mám to tak nejako v hlave „sorted“. Úplne tajné sledovanie môže narobiť dosť zlú krv, keď na to raz príde, takže by som skôr šla cestou dohody, aj keď to dá robotu.